Sanelina73 -> RE: E vitamin (24.10.2009 22:37:25)
|
ZDRAVO DRAGE MOJE, I ja sam nova na forumu,kao sto kazes na zalost svi imamo slicne probleme.Ja i moj muzic vec skoro 2 godine pokusavamo na bebici.Nema koje tablete nisam koristila,injekcije dobivala,vaginalete stavljala,inseminacije radila,ciljane odnose,uh vise sta nisam, ali kod mene je problem dode do trudnoce bude 1ili 1,5 i ode kroz menstruaciju.Problem su mi hormoni FSH i LH koji su strasno visoki 40 a dozvoljeno 20. Sad cu ponovo da vadim hormone koje mi je moj ginekolog preporucio pa cemo vidjeti sta i kako dalje raditi. Od cajeva nisam do sada nista koristila, jer sam uvijek bila pod terapijom tableta,mada sam cula za macinu travu da je dobra, pa cu i nju poceti koristiti. U zadnje vrijeme sam pocela piti vitamin E, 1 tableta na dan uz obrok, jer sam cula da je to vitamin plodnosti,u svakom slucaju ne moze skoditi, a moze se piti koliko hoces. Moj savjet ti je da slobodno posnes piti vitamin E ili ako zelis mozes pitati ginekologa kod kojeg ides za svaki slucaj. Zelim svima puno srece i ako bog da da uskoro imamo jedno malo bebce. [sm=duda.gif] Pusa svima
|
|
|
|