anitaa -> RE: pozdrav!drugo djete??! (12.7.2015 0:21:30)
|
Mozda je malo neobicno sto ja tako napisah, a oceKujem krajem mjesca svoje drugo dijete, napisah bas kako mi dode u trenu, a pravog, pametnog odgovora ti tu nema, nekad pomislim sve je to u Bozjim rukama..mm i.ja.smo.jako.zeljeli.drugo dijete kad je malena imala godinu i.po, bas sam isla.srcem, zanemarila stres na poslu, zbog kojeg mi se poremetio ciklus, osjecaj slabosti opce, malo dijete, osim mm nikakve pomoci, jos moja dr bila izvan zemlje, pa otisla kod drugog dr, koji se nije bas unosio, nebitno -ishod svega spontani, na nekom samom pocetku trudnoce, trebalo nam je dosta vremena da ponovo zatrudnim, nadam se da ce.sve.dobro proci..moja prijateljica, koja je rodila.sa.19, zeljeno, planski zatrudnila je.nekih 15 godina poslije, nakon bezbroj neuspjesnih pokusaja, bas u trenutku kad.je bio za.to najnezgodniji trenutak, muz izgubio posao, svade u nekad dobrom braku,stitna joj proradila, rodila je, ali nekako je tuzno gledati kad vidis da tom djetetu, danas divnom djecaku nije bila i stanju dati neki najbolji.dio.sebe...sretno,kako.god
|
|
|
|