Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.8.2015 7:05:33
mojbebac
Termin po dr-u je 9.okt mada je po mom 10-ak dana kasnije.... pa cemo vidjeti
Sta vi pijete za grceve ako neka ima problema? Ja inace pijem prenatal ali zadnjih nekoliko noci fata me grc u nozi,pa kontam da ne bi bilo lose da nesto uzmem
< Poruku je uredio mojbebac -- 1.8.2015 7:10:14 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 1.8.2015 7:40:49
aidana
IZVORNA PORUKA: mojbebac
Termin po dr-u je 9.okt mada je po mom 10-ak dana kasnije.... pa cemo vidjeti
Sta vi pijete za grceve ako neka ima problema? Ja inace pijem prenatal ali zadnjih nekoliko noci fata me grc u nozi,pa kontam da ne bi bilo lose da nesto uzmem
Evo napokon jos neko u oktobru, vise nisam sama Dodaj i magnezij uz prenatal, mozda pomogne. Ja sam zadnjih dana i povecala dozu Mg, ali dzaba. Svaku nic me uhvati ili u listu ili u stopalu.
Eto....hajd sad na augustovsku temu. LTM je bila vrijedna
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.8.2015 0:03:22
Leena
Ja, po obicaju, samo da mahnem Esmica mi se juce vratila. Inace, sve ok, hB. Osjetim bebicu , ugl. Na vece kada pokusavam zaspati Nadam se da ste sve dobro i da u pupama slusaju
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms