ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (14.7.2015 11:22:36)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro zene Ja tek ustala[sm=smiley36.gif] Memsi, sretno, da sto prije drzis svoje pile u rukama[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Javi nam kad je to tacno da makr mislim na tebe ja spavam bez tih jastuka. Nesto mi ne smeta stomak previse. E sad drugih par rukava je sto ne mogu zaspati[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sto mi je vruce, sto se znojim, pa otvaram prozor, pa zatvaram i tako[sm=smiley36.gif] Farah, ja ako me tako zaboli popijem apaurin. Magnezij i apaurin zajedno i prestane. Obicno su to kontrakcije. A na google ni pod razno da ides, nema tamo nista fino. Znaci od sada pa nadalje ni pod razno googlati, samo se bezveze istraumiras. A nista pametno ne nadjes. Nego ti pitaj dr, ali apaurin za takve situacije obavezno. I meni je vruce katastrofa. Jos mm ohladi sobu na 18 stepeni. Ali imam osjecaj kad legnemo i ugasimo klimu da se odmah pocne grijati. Mozda mi i on napuse vruceg zraka [sm=smiley36.gif] cesto ja njemu kazem, de malo nemoj disati, smeta mi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Kod mene se mm po cijelu noc budi, smeta mu vrucina, ide u wc, pije vode, prevrce se, a ja spavam ko top i cesto je ljubomoran zbog toga[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Blago tebi kad to sve ne cujes, ja fino spavam ako je mm miran i ako ne cujem neku buku spolja [sm=smiley36.gif] Skoro me budile vrane u 5 ujutro nekoliko jutara ja otvarala prozor i tjerala ih a mm ustao i smije mi se [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|