Emina* -> RE: bljucanje (11.9.2008 18:58:14)
|
IZVORNA PORUKA: kana Pozdrav A sto se tice bljuckanja,mislim da je to normalno ako doji,ako ne-mozda je previse halapljiva pa joj zeludac dobro ne provari.U oba slucaja ,gledaj da je podignes sa glavom na ramenu i masiraj je po ledjima pa da podrigne,tada ce ti izbaciti visak i vise nece. Ovo sve govorim iz iskustva,pa ti opet vidi i sa drugim forumasicama jer znam da ce ti odgovoriti brzo,zato smo tu,da pomognemo jedne drugima Sretno. IZVORNA PORUKA: lamka i moja lamija je bljuckala tako par sati poslije jela ali mi je patronazna rekla da ona tako izbacuje visak a ono sto joj je dovoljno to i ostane.tako da je bljuckanje sasvim normalno a kao sto ti je i kana rekla za bubuljice nam nisi rekla koliko je stara beba ako je nedavno rodena onda je to navjerovatnije da se čisti IZVORNA PORUKA: enna I moja Ena bljucka poslije svakog obroka a jede halapljivo pa kada smo bile na prvoj kontroli pitala sam pedijatru i ona kaze da je to sasvim normalno izbaci visak i gotovo mada joj vadim flasicu svako malo kada jede a podrigne 4-5 puta poslije jela jedino sto je robica uvjke mokra al neka su oni nama zivi i zdravi a to su sve normalne pojave!!!! IZVORNA PORUKA: lana84 ehhh, to bljuckanje mi je više dozlogrdilo!!! moja lana ima skoro 3 mj, i od prvog dana je bljuckala, ma stalno...da, kao što si i sama rekla i po par sati nakon što je pojela. ne mogu joj namjenjati bodića ....mogu reći da jest hlapljiva i jako voli papati. pitala sam pedijatricu i kaže da nije razlog za brigu, može biti višak a i to što je mala izjelica pa želi što prije pojesti da joj nebi možda ko uzeo ...tak da ne brineš, sve je to normalno. malene bobuljice nisu ništa strašno vidjet ćeš da će proći za par dana, jer bebina kože se tako nevjerojatno brzo obnavlja. pusa IZVORNA PORUKA: mamsi Moj Kenan je stalno bljuckao i to u nenormalnim količinama bar sam ja tako mislila,ali su mi svi govorili da je to ok i da se ne brinem,tako beba izbacuje višak i bolje da izbaci nego da ga muči.Tako da i ja tebi preporučujem da se ne sikiraš,bitnoje da je zdrav i da napreduje IZVORNA PORUKA: akica b I ja sam mislila da moja beba bljucka u nenornmalnim kolicinama ali eto izgleda da je to normalno ..Jos malo pa nam je 6 mj i idalje je isto IZVORNA PORUKA: mišur I moj sinčić bljucka skoro poslije svakog jela, ali ne sekiraj se. Pa bebe su poznate po bljuckanju... A što se bubuljica tiče, Luka ih je imao prvih mjese i po, pa sam mu svaki dan nekoliko puta na dan brisala lice vatom natopljenom kamilicom. I prošlo mu je! I sada, kad god se malo ospe, ja mu kamilicom očistim lice. Ne može mu štetiti! IZVORNA PORUKA: travnicanka E ja sam imala srecu sa mojim pacicima kad su bili bebe.Uopste nisu bljuckali. Dojila sam ih pa je mozda i to razlog.Cesto sam se znala saliti i komentarisati kako su ta mala bica pametna pa se ne prejedaju,a onda bi moj muz reci nisu na tatu...tata tesko zna za granicu....
|
|
|
|