logsica -> RE: Spontani - kvalitet sperme (7.7.2015 9:34:23)
|
IZVORNA PORUKA: kocka E znam ja [sm=smiley36.gif] Isprobano i prilicno funkcionise. Napravi se miks od sjemenki, suvog voca i meda i jede se svaki dan po supena kasika ujutru i uvece.. mada je lijepo pa moze i vise ako mu se jede.. [sm=smiley1.gif] Uzeti po 100 grama oraha, badema, kikirikija (neslanog), lješnika, kokosa, susama, oguljenih sjemenki bundeve, oguljenih sjemenki suncokreta (neslanih. sirovih), suvog grozđa, suvih smokava, suvih šljiva i suvih kajsija, sve nasjeckati vrlo sitno i dobro promiješati sa 1 kg prirodnog meda. Sve sjemenke treba da su sirove i neslane, imas u zdravim hranama, ponegdje i u marketima. Hvala Kocka! [sm=bravo.gif] Napravili smo ovo za vikend. Od jedne tegle meda, smo sa ovim sastojcima dobili tri tegle. [sm=smiley1.gif] Ukusno jeste, ali malo prejako, tako da se i ne moze bas mnogo pojesti. I suprug i ja jedemo po dvije kasike dnevno (ujutro i navece). Ne moze biti viska. [sm=smiley1.gif] Kada pojedemo ovo sve napravit'cemo jos jednom i onda cemo uraditi ponovo nalaz krvi i spermiogram. Koliko dugo je Vaš suprug ovo koristio i kako mu se odrazilo na dečke? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|