|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  712 713 [714] 715 716   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.3.2010 9:34:38   
Anoniman
jutroo
Mi smo sinoc imali goste A.se izmori jedva zapspo od nervoze plakajuci.Oko 20sati kontala sam jadna ja hebemu kad ti tko,poremeti tvoj raspored al et reko sta bude kad se mozda 10tak puta krtio,kmeci ja dam cucu usuti okrene se samo na stranu.Zcudo veliko zaspo oko 20 a tek se budio u 6 jestuser posted image user posted image ja se naspavala ko nikad dosad.Vala nisam ni ja ustajala,nikako inace ustanem oko pola noci nahranit ga iako spava nesto mi zao,do jutra da nejedeuser posted image al sinoc sam bila premorena nisam se budila ni A.takodje do 6 jutros jeo i prenesem ga kod sebe
Ja zazmirim kad nakon 15min.osjetim none na sebi kad ja A.zaspo
Alaj,ruzno spava od tolike sirine zgura me s krevetauser posted image nedo Bog da spava pored mene ja bi na pod sisala s njim
I spavo do pola9.
Skoro jeo kasicu povrtnu i evo sjedi

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17826
   RE: Bebe 2009/2010
12.3.2010 9:35:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: škorpija
mooolim, ta visina je sasvim normalna, ja sam toliko visoka a nikad se nisam smatrala niskom osobomuser posted image , sad imam 63 kg na tu visinu i izgledam isto kao kad sma bila djevojkauser posted image

Znači, isto smo visoke user posted image

A, znaš kako mi bude drago vidjeti ovaj tvoj slatki avatar...ljubi nam dječaka user posted image user posted image

jos kad su jedan ispod drugog njih dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo i nas...zapravo ON spavaaaauser posted image a ja imala sinoc nocne more..."nisam stigla" tortu napraviti za rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s marinchi opet si izbrisala /2010user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 17827
12.3.2010 9:37:34   
Anoniman
znaci, ja sam ovdje dzinuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17828
12.3.2010 9:38:36   
pjenica mala
Dobro jutro i od nas

bebče spavalo cijelu noć hvala Bogu. Od 21:00 do 6:30, napapo se, naigrao i eno ponovo pava.
Baš se slatko nasmijah, ja još ispade sad visoka, imam oko 165cmuser posted image user posted image user posted image
Uh, kilograma imam dovoljno, ne bih baš u ciframa.
Ali stiže proljeće, pa na bajk svako veče.
Pozz svim user posted image i mama

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 17829
12.3.2010 9:46:29   
marinčii
p.s marinchi opet si izbrisala /2010
zar jauser posted image nisam ništa dirala da nije ko prije mene

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 17830
12.3.2010 9:55:09   
Anoniman
ti...tiuser posted image ...pogledaj kod je prvi post bez 2010...unesi gore da neide daljeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17831
12.3.2010 9:59:17   
marinčii
IZVORNA PORUKA: dadada

ti...tiuser posted image ...pogledaj kod je prvi post bez 2010...unesi gore da neide daljeuser posted image
a ima i prije mene od sinoć postova bez 2010 mislim od lady26 da ide,nwemam ti ja pojma ni di treba unijeti jer stvarno ništa nisam dirala ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17832
12.3.2010 10:06:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

znaci, ja sam ovdje dzinuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iz bočice...ja imam par želja...je li može user posted image

Jooooj, mogu misliti koji san je to bio....uf, da se preznojiš...ali nadam se da tako neće biti i u stvarnosti...usitnilo s prvim rodjendanom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joooooooj, tek sam sad skužila na štaaaaaaaaa si mislilaaaa....evo umirem samoj sebi od smijehaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ....očito sam se danas malo pozdravila sa mozgom user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 12.3.2010 10:07:54 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17833
12.3.2010 10:12:17   
pjenica mala
Hahahauser posted image user posted image user posted image Mya_81 nasmija ti mene.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 17834
12.3.2010 10:20:54   
niki83
kako ste nam vi od jutros?!
mi hm..hm. user posted image u 2h se moja N sinoc probudila i mi lijepo na noge i igraj se..ona "prica", smije se..i tako..onda do 6h opet nekako izdrzala..joj eno sad spava a ja joj spremam kasicu i sokic za poslije..
ah vidim drage moje da smo sa visinom sve otprilike tu negdje..a ja mislila ja niska user posted image ma hajde kilogrami se mogu pomjerati ali ovi centimetri nikako user posted image

N&N

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 17835
12.3.2010 10:54:49   
Srculence
Dobro jutro i do nasuser posted image .D spava i ja malo na RR da virnem da vidim šta ima novogauser posted image .
Vidim pričate o visini.Ja sam visoka 162 a kile ne smijem ni da spomenemuser posted image user posted image .Sve se nadam da će nekad valjda da spadnu...heeheheh

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17836
12.3.2010 10:56:30   
Anoniman
Dobro jutro i od mene...
evo ja pijem kaficu, evo dodje mi i babo, donio Sabini cevape... a ona ga cijelo jutro ceka ko ozeblo sunce... eh pa ljudi moji kako voli kad joj on donese... ja kad kupim nije to to... samo dedovi cevapi su pravi...
Ermin spava, budio se, jeo, malo gucao, presvukla ga i opet nastavio tamo gdje stao... user posted image user posted image user posted image  samo se 2 puta nocas budio da doji...
jucer smo izlazili malo u setnju... dan je bio predivan, setali smo... ali sto mi je interesantno, E je spavao cijelo vrijeme... a meni zao, toliko cura je proslo a on ih nije ni zamjetio... hehehehe... mozda nisu njegovi tipovi... user posted image user posted image user posted image
pozdravljamo generaciju i zelimo vam ugodan dan

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 17837
12.3.2010 11:00:09   
marinčii
vidim priča se o kilama a bebe nam zaboraviliuser posted image user posted image ,ja sam visoka 166,a imam 54kile,kad sam zatrudnila imala 58,a eto sad spala za 4 kile valjda kako dojim a brate ja slabo i jedem,eto na koga je Muser posted image ,pa se onda žalim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17838
12.3.2010 11:03:59   
iv@ncica
jutro  mame...
evo  i  nas...probali  smo  bjelance  jutros...ono  malo..pa ce  mo  sutra  malo  vise...pa  za  dan  dva  jos  malo  i  btako  to...  nocas  se  nismo  budili  100 puta  nego 2 puta  i  ustali  prije 7..i  eto  ja  se  naspavala  hahhaha..
vidim  vi  nesto  ovidsini  pricate....i  ja  sam 1,64  zatrudnila  sa  60,  kuci  se vratila  sa  66 user posted image ,  pa  nagurala  jos 4   u  fazama  nestasice  mlijeka---evo  sad  spali  opet  na  66,  i  samo  jos  6 kg  dolje  i  bit  ce  ok..kako  manje  dojimo..malo  se  i  topimo  hahhaha::::)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17839
12.3.2010 11:30:28   
škorpija
E, Anidla, mila, mi se već mjesecima budimo oko pola 7, 7...i nema nade da će pomjeriti bar na pola 8...ali sva sreća u većini situacija bude super raspoložena i onda po krevetu budaleše sat vremena dok mama dolazi sebi...jedino sad imamo problem jer se diže uz ogradicu i bojim se da ne izleti...poredam uvijek jastuke pored, ali svejedno imam užasan strah od toga

aaa i dečko je počeo ustajati u 7,nadam se da to nije od cure pokupio,  ako ovako nastavi izvršiću harakiri

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 17840
12.3.2010 12:08:31   
bebana27
evo da vam se i mi javimo
das smo napokon imali stolicuuser posted image user posted image user posted image
jos uvijek smo kod mojih u posjeti pa se mali tako umirio ma kao da djete nije u kuci mamina dobrica

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 17841
12.3.2010 12:15:32   
Anoniman
poz brzinskiuser posted image
A.spava ahh jest se djete raspavao vec dva sat spava mama sve poradila prozore pocistila prasinu uhh,mrzim zimu hehe jesam vrijedna neka me hora uzela user posted image da nekazu da samo visim na komp.user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 17842
12.3.2010 12:46:27   
Anoniman
usto i cvjece mi pocupouser posted image user posted image ode moja palma.Ja malo razmjestala stvari,i cvjece stavim na vidik ovaj u hodalici usutio se ja na rr.citam Kad se okrenu nema ga a on se zavuko pod palmu,ko u sumi nevidi se pod njimuser posted image i svo lisce ,grane pocupouser posted image
Morala sam ga sklonit sad je kasno.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17843
12.3.2010 13:05:37   
Apotekarka
Dobar dan evo mene opet manta i u zeludcu mi ruzan osjecaj,ali m alo sam se razradila po kuci kad skontam pa trebam dobiti mozda me od tog svega i manta...Antonio zaspao,imamo neki zub pod kasikom zveci ali ne mogu ocjeniti koji bit ce da je trica a ona jedinica nam malo izvirilauser posted image
Vidim kile se spominju ja imam sad 62,5 malo sam se i zabrinula u 2 mj 2,5 kg da nije sta od ove bolesti moje,nesto sam i blijeda ali ne jedem ni slatkise a sikiram se maksimalno...
Pa mi na ovoj ringeraji svi u negdje s visinom i kilazom...Ma mi smo manekenke hi hiuser posted image
Vidim drug Anel zijane radi jkja sam tako nedavno zatekla slimljenu palmu kontam kako,pa cuj kako Antonio je sredio i pobjegao...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17844
12.3.2010 13:51:54   
marinčii
Evo se M probudio nije danas nešto dugo spavo sat vremena al dobro je bolje išta nego ništa,joj mene bole desni jedva da mogu jesti valjda se prehladila a i moratću posjetiti zubara da provjerim jel sve uredu nisam bila od kako sam rodila

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 17845
12.3.2010 14:17:14   
dafri
user posted image user posted image   ništa ne razmještaj felix
ja i ne volim cvijeće niti ga imam,imala sam jedan kaktus pa i on svenuouser posted image user posted image , e sad  dobila sam nekakvog cvijeća,ko da me ljudi obradujuuser posted image user posted image ,niti sam ja to nešto zalijevala,ostavila u onim malim saksijama, kontala uginuće garant,vraga ono propupalo,zazelenilo

naravno proslijedila sam mami

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17846
12.3.2010 14:24:24   
Private
Pozz prije svega mamama i njihovim bebama,kako ste vi,jeli kod vas sunce progrijalo?Moj malac kako koji dan sve je namazaniji,uopste vise nemogu biti sigurna koliko ce da spava,do jedno 3 i po mj.kad je imao,spavao je po 4-5h u komadu.Vidim da pricate i kilazi,nije valjda da ste zabrinuteuser posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 17847
12.3.2010 14:33:36   
anidla
evo i nas u popodnevnim casovima da se javnemo user posted image

Sad isli u Tus, mm, Noa i ja, i naravno Nonce je sve prespavao user posted image kupila mu neku super glodalicu, kad sam mu je dala, kad je dijete pocelo da udara nogicama i rukicama od dragosti i uz to sve nekakvo smijesno gugutanje user posted image

eno ga u kreveticu prevrce se na stomak u 16 user posted image joj jest mu drago sto zna sebi promjeniti polozaj user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 17848
12.3.2010 14:58:34   
megi
pozzz svima
adna malo prehladjena pa nas nije bilo ovih dana, vidim user posted image  su super, slusaju mame
neki kidaju cvijece, ja kaoi dafri nemam cvijeca, zapravo imala sam jedno ali dok sam ja bila kod mame ono smrzlo
tako da A nema sta cupati, ali zato cupa sve drugo sto joj se nadje na putu 

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17849
12.3.2010 14:59:37   
Anoniman
evo i nas A.opet spava heheh Pojo jaje i zaspouser posted image
Ja bila u kupovini uzela sam pempe malo vece cuj,malo malo vise veceuser posted image hebiga sad sam se skroz zafrkala al nema veze moze uvecer ako nista uzela 5user posted image kaze mm.drago zeno zar je A.toliki porasto ma jok ba rekoh;covjece,mene ubi vise menjajuci svako jutro bodice ma komplet bude mokar od pise ,ovi ko dublji pa se nadam da nece propustat.Kad potrosim ovo opet cemo 4.sramota da tko zna 5.cujuser posted image velike
Nego,da vas pitam kad uzmete kasicu od povrca,voca ili sl.Gdje vam stoji u frizideru ili neotvorena znaci.
Ja stavim u kuhinji u komodi
Al sam primjetila da mi odozgor bude malo vode otpusti kasicauser posted image a kad uzmem friske znaci iz trg.direkt bude malo hladnija i dobra.
Dosad sam stavljala u komodu,jer pise na sobnoj temp.Nije pretoplo onak srednje .

< Poruku je uredio felix -- 12.3.2010 15:00:12 >

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 17850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  712 713 [714] 715 716   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  712 713 [714] 715 716   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *