|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.11.2009 23:48:28   
Presretna
Ma to ga nikad nije mucilo,a i stomacic mu je ok
Evo sad se smirio malo. ¨
Njemu izgleda samo da je hodati. Stavila sam ga u ljuljacku upalila muziku i suti,samo ne znma koliko ce to trajati
AL ZAISTA u zadnja 2-3dana mu naleti,al do sada je to bilo po danu samo kmeci,nije to ni plac i moram ga u auto staviti da usuti,al obicno ne dodem ni do auta zaspe

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7301
10.11.2009 23:53:36   
Anoniman
Upali fen i zaspat će

(odgovor članu Presretna)
  Neposredna veza do poruke: 7302
10.11.2009 23:56:27   
Presretna
E to jos nisam probala,al sad kad vec to spomenu,kad radi usisivac zaspe:-)

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7303
11.11.2009 7:53:44   
marinčii
dobro jutrooo svima,mi kao i obično budni od pola 6 ja sam baš nenaspavana užas jedan a evo gospodin taman zaspo samo neće on dugouser posted image tako da je i da mogu nemam kad zaspat...nešto smo jučer bili nervozni ..ma druga beba stalno nešto kmeči plače kad ga uzmem smiri se ..pa ja sam kontala što bude veći da će biti mirniji a ono izgleda drugačije
mojbebac drago mi je da je prvi dan na poslu prošao dobro

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 7304
11.11.2009 7:55:45   
Ex Yu
jutro i od nas mi malopije progledali dobro je ...

marincii juce je bilo juce i mi smo bili isti dosta je spavo a kad se god probudi ko da bi jos citav dan je bio kmezav evo ga danas izgleda da je usto na desnu nogu user posted image user posted image pa ce bit bolji

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7305
11.11.2009 8:15:13   
Mya_81 RR
Jutrico....i mi budni vec odavnoooooooo user posted image user posted image user posted image ... a preko dana nema šanse da zaspem kad i ona spava...doduse, jucer je bas nesto slabo spavala...mora da je do vremena...ja sam danas očekivala sunce, pa sam se odmah nakon budjenja razočarala što ne možemo van user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 7306
11.11.2009 8:18:03   
mala mu
dobro juto svima user posted image user posted image
kako ste mi drage moje??nenaspavano???user posted image user posted image ja stvarno ne znam sta je ovom mom user posted image budi se u 6 i pravo veseo,on bi se igrao i da mu pričam a mene odnese...uh nije ni na mene a ni na ćaću....
evo i mi dogurasmo do puna 4 mj.user posted image
user posted image će mi izgleda biti pravo pričljiva,već je sve samoglasnike naučio pa to grmi naveče u kući kada on počne svoje "riječi" slagatiuser posted image
a desni ga strašno svrbe pa sve gura u usta...JEL' MU RANO ZA ZUBIĆE????

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 7307
11.11.2009 8:21:32   
Mya_81 RR
Spominjali ste puzanje i ostale egzibicije sinoć...

Mislim da ćemo mi ovim tempom propuzati taman kad kažu da se to obično radi jer je Minja uglavnom na stomaku preko dana, a tako i spava....ne znam zašto, ali tako najmanje plače...čim je stavim na leđa hoće da se onesvijesti koliko se počne derati i zakocene se bezbroj puta tako da je i ja onda stavljam na stomak jer mi ne moze biti stalno na rukama...evo je upravo tako na kauču i gleda crtiće...

Eh, sad moja je pretpostavka da na leđima ne može vidjeti ništa pa zato ne voli, ali ne voli baš ni AS ni kad ispod nje stavim jastuke pa da bude u nekom poluležećem položaju user posted image

U svakom slučaju svaka beba je posebna tako da ne trebamo sad čija beba šta radi jer mi smo na stomaku super, ali zato nema naznaka da će uhvatiti svoje nogice i tako to, ali kako da to i radi kad skoro nikad nije na leđima....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 7308
11.11.2009 8:23:07   
Mya_81 RR
Mala Mu, ta faza zubića može trajati jako dugo, a da se zubići ne pojave...i nas svrbi, ali nema naznaka nikakvih...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 7309
11.11.2009 8:33:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

gdje nam je enisauser posted image

Enisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,  gdjeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

Enisa neJma vremenauser posted image

cuj touser posted image

Ma ko to mene traži user posted image

Dobro jutro. Evo kod nas standardno već nekoliko dana dizanje u 7. Sinoć je zaspao u 19:30 pa sam mislila da će se jutros ranije probuditi al eto nije, super! Vidim jutros je prilično nervozan pa kontam možda će nam i drugi zubić user posted image  Onaj prvi je sad i vidljiv kad se nasmije user posted image  ako uspijem slikati stavit ću sličicu. dadada, sahara kako su medeni Andrej i Ajna, pa oni pravooooooo aktivni! Ma bravo!!!! Tek sad razumijem tu "povezanost" među njima user posted image user posted image
Ja sam vam ovih dana na pola luda, bili smo u potrazi za adekvatnom osobom za čuvanje B i "našli" smo jednu superiška djevojku koja ima dosta iskustva sa user posted image , vedra, nasmijana user posted image  a ja...... ja sam posebna priča! Baš sam se opteretila da me iz dana u dan želudac boli, stalno mislim na to odvajanje user posted image , fakat ne znam kako ću to preživjeti.... user posted image  Pretpostavljam da će biti i bolje nego što mislim ali......

malenaa pa baš kontam što te nema! Super, baš mi je drago da ste sada u svom stanu, čestitam!!!!! Ljubi nam druga Dinu user posted image
mojbebac, superiška pa vam je prvi dan dobro prošao, a i mama ti ga čuva pa je ipak briga dosta manja....
Breskva hB pa je Alim ozdravio, mogu misliti koliko si se brinula, pilence drago user posted image

Svim novim mamitama i bebama želim ugodno druženje, dobro nam došli!!

Meni će pravoooooo nedostajati često javljanje na ovoj temi jer znam kad počnem raditi da će biti rjeđe user posted image
Uh jesam bljakica..... šta ću kad mi se ne ide na posao nikako!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7310
11.11.2009 8:37:44   
Nunichi
Jutro i od nas...stvarno nemam kad citati sve. Pa ako je bilo rodjendana, zubica, puzanja i slicno cestitamo svima sve. user posted image

Zara je sinoc zaspala u 23:15, a vec smo uveliko na nogama. user posted image Stvarno je mogla jos malo pajkiti, ne znam sta joj je.
Ja noge vec ne osjetim, jer samo trckaram za njom po kuci. Puze i jaaaako je brza...a dize se na noge uz sve sto dohvati. A najvise uz stakleni sto, pa sam sva istraumirana. user posted image
Razmisljam da joj kupim cijelu zastitnu opermu za rolanje, pa da malo odahnem. user posted image Ali vec je bolja sa ravnotezom, sad se vec  nekako doceka na guzu ili ruke. Mi nigdje ne hodamo, mamu strah gripe. user posted image
Puse za generaciju...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7311
11.11.2009 8:46:21   
mojbebac

Mala mu sretnan amli rodjendan Ahmedu .....
evo mene na polsu, jutros smo se budile u 7. 30, nocas se probudila u pet jela i nastavila..... nadam se da ce biti ok!!! ni mi sad nigdje ne idemo osim ispred zgrade, bojim se ove glupe gripe ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7312
11.11.2009 8:46:35   
marinčii
mala mu čestitamo mali rođendan i pšaljemo puno poklončićauser posted image ,a za zubiće nije rano..mogu oni dugo zezati dok ne izbiju i moj matej trpa sve u usta i nervozan je čudo jedno
ex yu a ovaj moj izgleda bi na ruke,ja ga presvučem i dignem ga samo da ga stavim u ljulju a on čim ga spustim u plač,.lopužica mala
mya_81 mi već hvatamo nogice al do usta još ne stižuuser posted image user posted image i mi spavamo na pupi jer nam tako paše već odavno,a čim ga stavim na stomak digne glavu i razgleda sve okolo..jedino nema još tog okretanja s stomaka na leđa al polako ko što reče sve bebe  su različite i svaka ima svoj ritam napredovanja 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 7313
11.11.2009 8:52:03   
R&T@
Ima li i jedna beba u ovoj generaciji da ne rani ?????????????user posted image user posted image user posted image
Meni i mm umjesto dobro jutro, prve riječi:"Je li barem sedam sati?"
Jutros u pola šest, šmrc, šmrc, šmrc.

user posted image  za Ajnu i njene akrobacije. Ona zrela za friziranje, a mi imamo tri dlake na glavi!
Naša taktika puzanja se ne može opisati, to je neko bacanje, okretanje, izvijanje guzom, odgurivanje.......user posted image
Enisa, držim ti fige za bezbrižan početak i vjerujem da ce sve biti 100000xxxxx
bolje nego što ti mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mojbebac, jesi li ti sigurna da si radila jučer?????
Meni to više liči na trči vamo-trči tamo!user posted image user posted image user posted image

Ahmedu user posted image    zauser posted image (Neka unutra bude uspavanka, pa neka malo duže spava).

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7314
11.11.2009 8:52:13   
mala mu
hvala drage moje...
e marinčii i moj je isti takav al ja mu našla foru ubacim ga u onu stolicu što se može podesiti u kom položaju će sjediti,malo ga ispravim u poluležeći položaj uvalim mu nešto u rukice da se igra i on "sjedi"...malo gleda tv,malo gricka ruke ili zvečku i tako se zabavi..jest da neće dugo al bar malo odmorimo jedno od drugog

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7315
11.11.2009 9:27:31   
marinčii
mala mu i kod nas je tako,ma prije ga po cijeli dan nebi 10 minuta držala na rukama a sad nešto čim ga spustim u plač..a ruke grize uf čudim se da ga to i ne zaboli

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 7316
11.11.2009 9:49:38   
danis
dobro jutro svima!¨evo i mi se probudili maloprije. moj se decko budi oko 6 i pol jede i spava do 9 ali i dosta kasno navecer ide spavati oko 10. zadnjih par dana mi jako ne irno spava i preko dana je nemiran neznam sta mu jeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7317
11.11.2009 9:58:10   
dady
Jutro evo i nas!!!user posted image
Dawud se nadigao u 6,presretan ,naspavan ,spreman za igru!!! A mama glave ne može da digne,al što je tu je!!! Sinoč je spavao od 10 do 4 u komadu,kad sam pogledala na sat nisam mogla vjerovati!!!user posted image user posted image user posted image To je prvi put od kako se rodio da odspava 6 sati u komadu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da sa pohvalimo:” jučer prvi put se sam okrenuo na stomačić i to ne slučajno,več je cijeli dan ponavljao egzibiciju!!!user posted image user posted image user posted image Toliko sam bila sretna i još uvjek sam da mi se plakako od sreće!

Bliži nam se i dan D-sunet,sutra u pla 6 ,kako li čemo to preživjeti?! pisat čemo!!!

Beberama koje slave mali rodžendan šaljemo kišu poljubaca i puno,puno user posted image !!!
a user posted image user posted image user posted image user posted image i za Rianu i Ajnu za njihove egzibicije!!!

pusa od nas ,za vas!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7318
11.11.2009 10:01:46   
Pretty mamma
Skoro sam se srušila kad je sahara postavila Ajninu slikicu user posted image . Zar je moguće?
Joj, ona i Andrej su zakon, slike se prelijepe! Moja malena od egzibicija hvata nogice i okreće se na stomak. Eto, toliko od nje, još joj nije 5 mjeseci. Tu i tamo napravi "puz", ali to je slučajno user posted image .
Jako sam loše spavala, nju muče zubići pa se usred noći probudi i cucla prst ili frflja i gura jorgan u usta.
Što se tiče gelova za zubiće, ja imam Calgel i smije se koristiti 6 puta dnevno.
Enisa, koliko plaćaš djevojku-čuvalicu? (ako nije tajna)I koliko sati je u pitanju?
Jako mi je drago da si našla nekoga.
Bravo za prvi dan na poslu mojbebac.
Jucer sam naisla na psića sveznalicu, odmah sam ga isprobala u mercatoru i stavila na popis za Božić/N. godinu user posted image . Fenomenalan je. Kako se sviđa Ajnici?
Pusice!

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 7319
11.11.2009 10:03:29   
noaa
Dobro jutro mamama i bebicama. Ja sam sam juce bila nikakva cijeli dan,kad sam vidjela akrobacije kod generacije,nisam ljubomorna ne dao Bog al mi odma kroz glavu prodje sta ako sa mojom bebom nesto nije u reduuser posted image .Zato sam jutros odma zvala mamu i kaze mi da sam ja bila ista takva i da se i ona brinula i onda sam samo jedan dan se uhvatila za namjestaj i obisla cijeli ugao.nikad nisam puzala jer mi je to valjda bilo nezanimljivo,tako da sam sad puno bolje.user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7320
11.11.2009 10:04:47   
mnn
jutro mame! kod nas napokon sunce pa mozda malo prošetamo...inace ne idemo nigdje jer bojimo se gripe...uf kad se sjetim....marincii kakvo je kod vas stanje? mm danas ode u zg a ja več luda...user posted image

pilence nas zeza budi se po dva puta po noci i traži jesti svih 210ml pojede..ja neznam sto da radim više...probala ga odviknuti i uspjelo je par dana a onda opet po starome...a jede preko dana puno i navečer pojedei kasicu i jogurt i mlijeko popije ne puno ali nekih 70ml popije...i opet oko ponoci budjenje...a zaspe u 21 h...pa ja luda luda ...a ne muči ga ništa...

sretan rodjendan svim bebama!user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7321
11.11.2009 10:05:05   
ivanak
Danis a koliko ima mjeseci bebica?

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7322
11.11.2009 10:15:14   
R&T@
dady, sretno sutra! Pusa Davudu i znam da ce biti junak!
Pretty mamma, i meni se sviđa taj psić. Ja cu ga, čini mi se kupiti zbog sebe, da se mama poigra.user posted image user posted image
Noaa, ja sa ljubomorna na Ajninu frizuruuser posted image , a akrobacije dolaze iznenada.
Mnn, i meni se čini da što više danju i uveče pojede da se prije noću budi i nema spavanja dok ne popije punu flašicu.user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 7323
11.11.2009 10:18:08   
noaa
Gdje se moze vidjeti kako izgleda taj psic sveznalica stvarno se nisam susretala s tom igrackom?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7324
11.11.2009 10:19:02   
danis
ima 4 mjeseca rodjen je 09 07

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *