|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
28.10.2009 22:08:10   
Mya_81 RR
Nego, Apotekarka, nadam se da si dobro user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

A nadam se da se Antonio neće ranije buditi pa da ćeš se i ti fino odmoriti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6226
29.10.2009 0:12:56   
pocahontas
uh vala bas se nasetasmo i ispricasmo (mozda ja malo previse) škorpija i ja (i dva druga)...i folira vas da nije bilo malih cura user posted image user posted image

ali meni je shejlina Lamija pik snajka user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 29.10.2009 0:13:28 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6227
29.10.2009 6:30:28   
marinčii
pozdrav za sve bebice i naravno mame!
evo mi i jutros uranili,ovaj moj malac nikako da spava dulje od 6 sati..ali opet ne smijem se ćaliti jer otkad se sat pomjerio zaspe u 7 i spava do 3 ili 4 doji i onda odspava do 6 tako da mi je večer slobodna pa i ja malo odmorim ...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6228
29.10.2009 8:20:53   
Anoniman
jutro kako ste mi spavali ja slabo Anel mi bolestanuser posted image user posted image hebemu goste vise ovi dana sam bila skoro svaku noc u gostima,da obidjemo vise familiju i gdje god odem ili je prevruce ili vruce u samo jednoj sobi pa se nahladio.
Hrepce mi,kaslje nosic zacepljen kud nezna jadan mi iskasljat slajm,pa ga muci kise isto punoouser posted image dusa moja draga
Danas cu ga abd.odvesti,na pregled .....
pussa svima

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 6229
29.10.2009 8:25:41   
marinčii
joj felix baš mi je žao što je maleni bolestanuser posted image ali nemoj puno brinuti i moj je matej odma posle vakcine dan dva počeo kašljati i nos u se začepio i evo i sad svaki dan mu ga čistim jer mu se baš skupi puno slinica..i ja se tako baš bila prepala i zvala pedijatra kaže on da može posle te vakcine da se jave ti slični simptomi ko što su oni protiv koji su se cijepili(a to je između ostalog bilo i cijepivo protiv kašlja)bit će to sve dobro ali ti njega ipak odvedi do pedijatra da budeš sigurna 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6230
29.10.2009 8:27:51   
Anoniman
ama marina on meni kaslje bas otkako je primio vakcinu,al sad malo vise i kise punoo,hrepce mi bojim se da nerazboli se ono pravo.Kud nosic zacepljen pa mu tesko disat.Al sreca nije imao jaku ture..Kako mi je Matejuser posted image gledala sam slike bas je medenuser posted image user posted image ljubi mi ga.....Cujemo se kad dodjem .........
Vodim ga danas oko 10abd.

< Poruku je uredio felix -- 29.10.2009 8:30:06 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6231
29.10.2009 8:29:35   
marinčii
i u mo mateju hropće ja isto to rekla pedijatru preslušo mu pluća sve uredu kaže to se njemu u nodu nakupi slinici pa onda tako čudno zvuči ..ma bit će on ok...glavno da nema temperature

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6232
29.10.2009 8:30:53   
Anoniman
da bas nema ture sreca,al ipak ga odvedo bojim se.......
pusssa punoo od nas

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6233
29.10.2009 8:33:32   
marinčii
ma naravno što je sigurno, sigurno..eto sretno i javi se..
puse od mene i mateja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6234
29.10.2009 8:35:04   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

uh vala bas se nasetasmo i ispricasmo (mozda ja malo previse) škorpija i ja (i dva druga)...i folira vas da nije bilo malih cura user posted image user posted image

Ma, kažem ja da ću ozbiljno s Minjom u četiri u oka user posted image user posted image user posted image

ma, neka ste se izbrbljale, pa makar ti i previše...meni se nekada čini da ću doma sama s njom izluditi kad ne progovorim normalno s nekim cijeli dan...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 6235
29.10.2009 8:37:12   
Mya_81 RR
Dobro jutro mile...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam mali drugari što prije ozdrave...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 6236
29.10.2009 8:37:32   
Anoniman
'jutro.
Nama je loše počeo dan, seka nam povraća i ima proljev user posted image user posted image  Joj kako me strah da ne pređe i na user posted image  Još sam ja sva prehlađena kišem, kašljem, slinim..... sad i ona sa virozom user posted image  ne daj mi Bože da se B razboli.....

Joj felix, ljubi pilence da nam što prije ozdravi user posted image , on nam je mezimče user posted image
marinčii, ljubimo Mateja, stalno se mimolilazimo user posted image

Nunichi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6237
29.10.2009 8:40:34   
Mya_81 RR
A, joj, Enisa, baš zeznuta situacija...nadam se da neće preći na njega i da će ozdraviti što prije user posted image ...duša draga, mogu misliti kako se ona pati s tim user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6238
29.10.2009 8:42:38   
marinčii
mya_81 pozdrav za malu slatkicu minju ,šalje joj matej punouser posted image user posted image
enisa_sara joj baš mi je žao što je sara bolesna ,valjda neće preći na benjaminauser posted image ..joj i ja sam prehlađena i kišem i šmrcam al nekako se tješim da to neće preći na njega iako mu je nosić često začepljenuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6239
29.10.2009 8:43:41   
Nedi
Mya dolazis li na kaficu? Veceras, shoping?
Pozdrav mamama i bebama i šaljemo puno pusica da ozdrave

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 6240
29.10.2009 8:48:23   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nedi

Mya dolazis li na kaficu? Veceras, shoping?
Pozdrav mamama i bebama i šaljemo puno pusica da ozdrave

Mila, nisam ni znala da idete...možda dodjemo, ali neću ništa obećati jer Minja danas popodne ide kod svekrve pa ne znam koliko će se zadržati...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 6241
29.10.2009 8:53:21   
Nedi
Povedi i curu ja cu je nosati ako zatreba user posted image , svrati na temu Zeničanke idemo li na kaficu, da si u toku ako bude nekih promjena, za sada je dogovor 19:30, shoping, isti kafic kao i prosli put. Pusa cuji medenoj

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 6242
29.10.2009 9:09:07   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nedi

Povedi i curu ja cu je nosati ako zatreba user posted image , svrati na temu Zeničanke idemo li na kaficu, da si u toku ako bude nekih promjena, za sada je dogovor 19:30, shoping, isti kafic kao i prosli put. Pusa cuji medenoj

Ljubimo i mi vas...nadamo se da je rukica bolje user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 6243
29.10.2009 10:29:13   
Anoniman
evo nas dosli,jest mi nahladjenuser posted image user posted image ja sam kriva ja bila nahladjena 2dana al dobro i valjda ga zarazila svojim bakcilimauser posted image Dobio je sirup za kasalj,prospan,antibiotik za grlo i kapi u nos.I isli smo da mu nos prociste  sondom,cjevcicu mu stavili u nosic i cistili jest se isplakao,umalo nisam i ja zaplakala i rekla dosta je on se zakoceno jadnicak moj,eno sad hapio i spava...
Hvala vam sto ste uz nasuser posted image user posted image user posted image
Pedijatrica mi rece kao kad mu budem,davala kasice da mu dam svu koliko vec dodje u teglici 100ml.i da mu dam to jedan obrok al da nedaj flasu tada jer bi povratio pretrpao bi se sta vi mislite?
Opet nesto se mislim pa nezna on jest jos da sve odma pojede,nemoze se najest od toga.
Al to nam je sad podstarni ima vremena jos za to dok dobro neozdravi abd.
pussa svima

Neposredna veza do poruke: 6244
29.10.2009 10:31:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

'jutro.
Nama je loše počeo dan, seka nam povraća i ima proljev user posted image user posted image  Joj kako me strah da ne pređe i na user posted image  Još sam ja sva prehlađena kišem, kašljem, slinim..... sad i ona sa virozom user posted image  ne daj mi Bože da se B razboli.....

Joj felix, ljubi pilence da nam što prije ozdravi user posted image , on nam je mezimče user posted image
marinčii, ljubimo Mateja, stalno se mimolilazimo user posted image

Nunichi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Enisa-Sara ljubi i ti svoju djecicu punoooooooo od nas
Vidim seka mala bolesna bas mi je zaouser posted image hebemu vise nahlade i viruse zelim joj brz oporavak abd.user posted image user posted image user posted image
A malenog benju mi ljubi puno(mm.se zove Benjaminuser posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6245
29.10.2009 10:54:53   
marinčii
joj felix baš mi je žao ..mogu misliti kako je plako..ma više i prehlade ui piuser posted image ..ma ozdravit će on brzo ..puno user posted image user posted image user posted image od mateja i mene..i ja sam prehlađena sve se bojim da ne pređe na mateja al šta da radim još ga i dojimuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6246
29.10.2009 10:56:51   
noaa
jutro mame i bebice,jadni pilici i prehlada juser posted image  mu misa..u mostaru se pojavila svinjska gripa user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6247
29.10.2009 11:02:00   
shejla
IZVORNA PORUKA: pocahontas

user posted image  dogovoricemo se... nemam nista protiv user posted image user posted image user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 6248
29.10.2009 11:02:59   
Anoniman
Jutro mame i bebe 2009!
Enisa, felix,marinci saljem vam puno zagrljaja i da sto prije ozdravite i vi i vase bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kod nas sve po starom, evo divljamouser posted image user posted image user posted image user posted image , ne zelimo spavatiuser posted image , i kod nas je ponekad zacepljen nosic ali nismo isli pedijatru, nema drugih simptoma prehladeuser posted image

Ljubimo vas!

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 6249
29.10.2009 11:11:20   
marinčii
nooa i ja sam to pročitala ma užas jedan nije više sigurno nigdi izlazitiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *