|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.10.2009 10:37:06   
Anoniman
Daris, med medeni, je u albumu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5626
22.10.2009 10:50:56   
marinčii
mi smo zadnji put pimili tu što ide u rukicu i nogicu i baš je nismo dobro podnjeli..a tu od dva mjeseca nismo ni osjetili 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5627
22.10.2009 12:04:12   
Mya_81 RR
Ja koliko sam nju jucera shvatila vakcina sa 2 i 3 mjeseca ide i u rukicu i u nogicu...ma, nisu normalni koliko ih je user posted image , ali eto, obavezno pa ne smiješ propustiti....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5628
22.10.2009 12:11:30   
Anoniman
Jutrica!
Mya bas mi je drago da nema frke sa vakcinama, a jedino je glupo sto nije odmah mogla dobiti obje doze, mi imamo u novembru duple (noga-ruka)user posted image , ja kontala setati sa Ajnom i sad neki ludi vjetar, izgleda nista od setnjeuser posted image , ja cure gledam ove hranilice, pa veze nemam sta kupiti, a izgleda da cu ipak peg perego, cijene skoro iste kao i ostali proizvodjaci ali mi je dizajn ljepsiuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5629
22.10.2009 12:20:47   
Nunichi
Dobar dancic i od nas...
Pa gdje si ti sahara, sve se nesto mimoilazimo ovdje? user posted image
Ljubi mi curu jepu!

Puslica evo zaspala, napokon. user posted image
Maloprije ja slagala malo njenu odjecu, a ona na bracnom puze, ja se okrenu a moja beba sjedi kraj mene. user posted image user posted image
Uh kako je slatka bila, a pridrzava se jednom rucicom... med moj mali. I onda se prevali. user posted image
Sve mi mirise da ce prije prohodati, nego propuzati naprijed. Ona puze unazad, a digne se na koljena, na rukice, a i na nozne prste, samo sto nije ustala. user posted image

Saljemo puse za sve none i jukice sto su primile boce... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5630
22.10.2009 12:27:52   
noaa
Mene ova moja zabrinjava sto se tice puzanja,samo legne na stomak i mlati nogicama kao da plivauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 5631
22.10.2009 12:28:11   
marinčii
a mya_81 više ni ja neznam kako koja ide al što kažeš baš ih je puno..mi opet moramo 17.11-og i valjda će biti i tada i rukica i nogicauser posted image ...jeli ti planiraš početi s dohranom brzo?jesi pitala pedijatricu?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 5632
22.10.2009 12:28:24   
Anoniman
Ej, pa jeste bas nesto se mimoilazimo, ma bebice su stvarno nepredvidive kad je rijec o motorici, uvijek iznenade, ja sam malo tuzna pri pomisli da cu u martu ili u najboljem slucaju u aprilu na posao, pa to je 4-5 mjeseci, ludilo, kako ce brzo prociuser posted image user posted image user posted image , kad se ti vracas?
Jutos smo moj dragi i ja rekli Ajni da mora ostati dugo beba i da cemo od danas oblaciti gegice da bude bebastijauser posted image user posted image , pa fakat kako brzo vrijeme prolaziuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 5633
22.10.2009 12:31:49   
marinčii
nooa vidim ti vodiš svoju curicu kod dr.tomića,jeli on radi u poliklinici h i znaš li broj?mi sad moramo mateja voditi na slikanje kukova pa smo kontali kod njega.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5634
22.10.2009 12:33:16   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noaa

Mene ova moja zabrinjava sto se tice puzanja,samo legne na stomak i mlati nogicama kao da plivauser posted image

Ma nema te sta zabrinjavati... znas da su to mali individualci.
Pokusaj je malo namamiti omiljenom igrackom dok se igrate, stavljaj je cesto na bracni krevet, ili joj napravi veeeeliku igraonicu na podu ( i ja sam, jer ove igraone/kavezi su mi bas maleni za bebe koje upoznaju svijet). Rijetko je stavljam u taj "kavez", jer vidim zapinje, a ona bi da se koluta. user posted image user posted image
I malo joj ti pomozi... stavi je na ledja, uhvati za rukice (neka su uz tijelo) i prevrci je lijevo-desno. Da ona osjeti da to moze raditi... user posted image Stavljaj je cesce na stomacic i za dan dva vidjeces promjene.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5635
22.10.2009 12:34:26   
noaa
marinci,jesu li ti u DZ napisali u knjizicu raspored vakcina?uglavnom su kombinacije nogica i rukica.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5636
22.10.2009 12:38:51   
noaa
Nunici ona nema omiljenu igrackuuser posted image user posted image user posted image  nista je ne zanima..napravili smo igraonicu i pokusat cu je mamiti bocicom kad ogladni. Marinci evo ti br.poliklinike H 333-175

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5637
22.10.2009 12:40:09   
marinčii
nooa znam da jesu al brate jedva čekam da nam bude 6 mjeseci pa da primimo zadnji i da odmorimo do godine dana

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5638
22.10.2009 12:40:16   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara
ja sam malo tuzna pri pomisli da cu u martu ili u najboljem slucaju u aprilu na posao, pa to je 4-5 mjeseci, ludilo, kako ce brzo prociuser posted image user posted image user posted image , kad se ti vracas?
Jutos smo moj dragi i ja rekli Ajni da mora ostati dugo beba i da cemo od danas oblaciti gegice da bude bebastijauser posted image user posted image , pa fakat kako brzo vrijeme prolaziuser posted image

Ja sam porodiljski otvorila 27.02. znaci tada i moram poceti. Samo moram se raspitati mogu li godisnji odmor odmah koristiti. Pa da malo produzim.
A planiram u januaru poceti ganajti jaslice user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram malo prije, da krenem od sat,dva, pa da produzava boravak, dok sam ja slobodna. user posted image user posted image user posted image
Ma suti, ne smijem ni razmisljati o tome...tugo moja. user posted image

A i ja volim gegice, posebno za spavanje, ma najsladja mi je u njima...user posted image Pjava beba.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5639
22.10.2009 12:41:19   
marinčii

Marinci evo ti br.poliklinike H 333-175
hvala

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5640
22.10.2009 12:43:54   
Nunichi

Nunici ona nema omiljenu igrackuuser posted image user posted image user posted image  nista je ne zanima..napravili smo igraonicu i pokusat cu je mamiti bocicom kad ogladni.

user posted image user posted image user posted image Ma lopovi su ove martovske bebe... user posted image
Ma ona ce tebe iznenaditi jedan dan, vidjeces.
Moja nije nikako htjela na stomak do 5 mjeseci, odjednom joj je to postalo omiljeno. Samo ti njoj napravi da je mekano i prevrci je. Bice to sve super! user posted image
Zara je pocela ganjati kablove user posted image user posted image user posted image user posted image Gdje god vidi pokusava doci do njih i pravo u usta. Vec pravimo barikade po kuci. user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 5641
22.10.2009 12:47:12   
Anoniman
s
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: sahara
ja sam malo tuzna pri pomisli da cu u martu ili u najboljem slucaju u aprilu na posao, pa to je 4-5 mjeseci, ludilo, kako ce brzo prociuser posted image user posted image user posted image , kad se ti vracas?

Ja sam porodiljski otvorila 27.02. znaci tada i moram poceti. Samo moram se raspitati mogu li godisnji odmor odmah koristiti. Pa da malo produzim.
A planiram u januaru poceti ganajti jaslice user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram malo prije, da krenem od sat,dva, pa da produzava boravak, dok sam ja slobodna. user posted image user posted image user posted image
Ma suti, ne smijem ni razmisljati o tome...tugo moja. user posted image

A i ja volim gegice, posebno za spavanje, ma najsladja mi je u njima...user posted image Pjava beba.

I ja moram pitati hoce li mi odmah dati godisnji, a otvorila sam 3.3. porodiljski, eto iste smo i ja konmtam poceti ranije prilagodjavanje jaslicama ili eventualno teti, ma sorry ja sad sa crnjacima, hajde necemo o tome josuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 5642
22.10.2009 12:50:05   
Nunichi
Ma joj sad ce to... Ja malo smetnem s uma, pa kad se sjetim muka mi.
Ali sta da se radi, kud svi Turci tu i mali Mujo... user posted image
Odoh rucak zbrzati, ako sad ne ustanem nece ni biti rucka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5643
22.10.2009 12:52:01   
Anoniman
Hajde, ja evo gledam ovaj DVD o dojenju i uh ti hormoni, vazda mogu plakati, a Ajna pajkiuser posted image , pussssa za tebe i Zaruuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 5644
22.10.2009 12:57:14   
Nunichi
Joj suti, ja evo 3 noci zaredom, kad legnem, sklonim malo onu zastitnu ogradicu i virim. Gledam je kako spava, ona napuci ona mala usta, dise ravnomjerno, a mama plaaaaceeeeee, ko kisna godina, od srece naravno. user posted image user posted image
Ludo pa eto, ovi hormoni su mi vise na vrh glave. user posted image
Odoh, odoh, odoh...joj jest mi mrsko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas nas dvije!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5645
22.10.2009 13:02:15   
reallove
dobro jutro svima..samo da vam javim da je emin super prosao sa bocom..temperature nije bilo hB,bio je nervozan jucer ali i to je proslo..sve super...user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5646
22.10.2009 13:05:49   
marinčii
reallove ajde baš super za momčićauser posted image user posted image
ni mi nismo imali prvi dan nikakvi posljedica tek drugi dan  to predvečer...nadam se da kod vas neće biti tako

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5647
22.10.2009 13:18:00   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5648
22.10.2009 13:18:58   
MineLaa
hvalaa dadada......  a i mi smo u 2 i 3 mj dobili urukicu i u nonu bocu.... a sad idemo kao i marincii 17.11. na bocu ali nezz jel dvije ili jedna se daje...i jeli opet u rukucu i nonu?!user posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5649
22.10.2009 13:20:30   
MineLaa
a moj Daris ima 4 mj i 9 dana i vec se prevrce ...  mmm jedva cekam da pocne puzati a kad pocne hodati jooj jedva cekam....a najvise iscekujem kad prvi put kaze "MAMA" ...  user posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 5650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *