Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam ocajna jelovnikom u nasem vrticu...S tim da je vjedan jedini u gradu drugog nema.... Cijena je 170 km A ovo je jelovnik Dorucak kifla s eurokremom,salamom,pekmezom,vajkremom,pastetom ili przenice i uz to caj Rucak:Uglavnom juha svaki dan a glavna jela su:Grah,corba s povrcem,pizza,palenta,uzljevaca,pomfrit s kecapom,spagete s kecapom(na taj obrok mi se zivot zgadio),makaroni sa sirom,pita s krompirom,i jednom u 15 dana piletina s rizom....Jelovnik je jadan ....Uzina je jabuka ili banana ili keks ili smoki ,cips a ako je nekom rodkjendan bio komad torte...Salate nikad nema pa mislim bar je glavica kupusa povoljna mogli bi svi jesti salatu od jedne glavice sta reci....Sreca imam vremena da svom djetetu kuci napravim kvalittno jelo ali sta ce rodiotelji koji dolaze u 17 h kuci dok naprave nesto ....
< Poruku je uredio Apotekarka -- 12.8.2012 14:57:51 >