malena. -> RE: Šta ne volite od hrane? (20.7.2011 1:21:41)
|
meni bi lakse bilo pisati spisak sta volim,sigurna sam da bi bio kraci,a i sigurna sam da se necu sjetiti svega sto ne volim.al nek sam vala naisla na ovu temu,da se malo bacim na razmisljanje :-) -mlijeko,mladi kajmak,sir suhi -od mesa ne jedem svinjetinu,janjetinu,jedem samo junece meso i to crveno,bijelo nikad uhh,piletinu jedem...al kad ja jedem batak,zaista vise bude otpada,nego sto pojedem...filete jedem,i od ribe samo pastrmku,ostale ribe,i morske plodove dalje od mene,ne jedem divljac,i ne jedem ni od kojeg mesa one iznutrice,mozgove,jezike i to.... -ne jedem crni hljeb,ne volim onaj miris,ma nemogu ga nikako -od povrca ne volim paprike,patlidzane,luk,brokule,karfiol,mahune,kupus,spanak,blitvu...nemogu se sjetit al ima jos toga(znam da volim paradaiz,krompir,tikvice,grasak) -i npr,jaja jedem samo isprzena na maslacu,na ulju ne. -nikad ne bih pojela corbu ako je ona voda tecna,nema sanse...jedem samo ako je gusta -od pita jedem samo sirnicu i od tikve,ostale burek,krompiracu, ne volim -nista kiselo,one salate mjesane,krastavce,paprike,kupus...dalje od mene.sirce isto tako -ajvar,kecap,senf -a da ne nabrajam one stvari tipa samo poli salamu,argetu pastetu...cokalade koje volim(rijetke su) i milion tih stvari,pa npr sok ne volim onaj nektar od breskve,pa neznam hocu li piti ili bi kasikom. -ne volim zrelo voce...volim samo dok je tvrdo,bananu dok je jos zelena...i jos svsta nesta
|
|
|
|