sheri
|
IZVORNA PORUKA: niki83 IZVORNA PORUKA: sheri IZVORNA PORUKA: gerberka cao mameee jos se jedan mali braco sprema za jaslice. ima li neko iskustva sa vrticem Bambi , da sad ne citam ispocetka jednom je profurala prica da je jedna od vaspitacica malo gruba..da li je to istina? koje vrtice predlazete i zasto? hvala na odgovorima moja kcerka ide u vrtic Bambi, i ja sam prezadovoljna jer i dijete je zadovoljno, veselo, pametno(zaista jako puno rade sa njima, uce ih svakakve pjesmice, price, sto vjerujem rade i u drugim vrticima). Hrana je svaki dan svjeze kuhana, meni je po meni dobar, jer je za rucak uvijek nesto na kasiku, a meni je to bitno a vjerujem i mnogima. moja N ima 3,5 godine i sad zna reci sta se desava u vrticu, i kad god sam ju pitala jesu li tete dobre, ona je rekla da jesu, pa mi ispirca sta i kako koja teta se igraju sa njima, sta im kazu, i vidim da je dijete zaista zadovoljno. U par navrata kad N nije bila u vrticu, odmah su zvale da pitaju sta je sa njom, kako je. i da, uopce ne napuhavam, samo iznosim svoje iskustvo Sheri, oprosti. Nisam zaista imala namjeru uvrijediti nikoga svojom konstatacijom. Ali zaista neki ljudi pretjeruju i napuhavaju vrtic Bambi, te im djeca "moraju" ici tamo. Evo tu iz komsiluka djecu vode bas tamo, jer se, zaboga, oni smatraju kremom, i njihovo se dijete mora odgajati u samo posebnim, privatnim, ustanovama. Sasvim je korektno to sto si ti iznijela, vase dijete, vas izbor, vase iskustvo, koje je eto hvala Bogu lijepo. Sretno u svakom slucaju. Narocito gerberki i njenom . apsolutno ne mislim da si me uvrijedila, niti imala namjeru. ja sam napisala svoje iskustvo, a ne mogu npr pisati o drugim vrticima jer tamo nismo ni bili. mada se zaista ne smatram nikakvom kremom, samo sam obicni smrtnik, i trudim se da dijete odgajam kao sto sam i sama odgojena. sretno u trazenju svakako, nadam se da ce svi pronaci ono sto im odgovara