*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (17.6.2015 15:35:00)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: *pcelica* Po mene prvi put dosli ko po mladu. Ko svatovi. Drugi put mm i ja se dogovorili da dodje samo on zaova i malena. Ostali pravac kuci. Dobro je i njih dvije pokupio cudi me kako ih nije zaboravio [sm=smiley36.gif] Po mene dosli mama, tata, muz, sestra, rodica, djever i njegove dvije cure [sm=smiley36.gif]. Eh, jesu li ovo svatovi....[sm=zmeden.gif]. Sad ne vjerujem da ce svi dolaziti. Ne svidja mi se u Vojnoj sto moras prolaziti kroz cekaonu, provlaciti se izmedju stolica da bi dosao do sobe za presvlacenje...moram uputiti kritiku [sm=smiley36.gif] Prvi put sveki ostala kuci da nas doceka, a babo radio. Ostali svi dosli. MM zaova njen muz, moje sestre zet mama, djeca od zaove i sestre. Ko da se kakva princeza porodila [sm=smiley36.gif]Drugi put nisam htjela nikog. Sta ce mi dolaziti pa onda svi kuci. Brate idite pravo kuci i cekajte, sto da mucim ljude bez potrebe [sm=smiley36.gif]Ja sam inace cudna osoba. Ne volim kad se oko mene previse titra i ugadja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|