alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (7.6.2015 20:40:39)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe jutro drage moje [sm=nosecka.gif] jeste li me zabiravile? Mi smo evo negdje na pola odmora, u srijedu navece smo aBd nazad, u cetvrtak u 8 sam odmah kod Divketa a onda idem kod svoje frizerke na farbanje i pramenove valja se srediti za posla (u petak odmah startam sa poslom). Mi uzivamo, vrijeme je odlicbo, jest malo vise upeklo nego inace (ninuska obavezno nosi faktor 50 i nesto protiv komaraca ima ih na svakom cosku). Ne znam sta je sa ljudima kad vide trudnu zenu, odmah joj donose da jede [sm=smiley36.gif] imam osjecaj kad stanem na vagu da necu biti odusevljena [sm=smiley36.gif] ali eto na odmoru sam pa mogu malo zabusavati. Setnica je odlicna, svaku noc picimo do Podaca i Graca, jedina mana je sto nije sezona pa nema usput kupiti sladoleda ali Boze moj, ne moze i jare i pare. Malena postala pravi kafanski covjek [sm=smiley36.gif] zavrsi sa igrom i kupanjem, odspava u hladu i onda tati ko velika kaze Ammooo kafana [sm=smiley36.gif] Oplakali su neki dan svi redom [sm=smiley36.gif] Ja juce upoznam neke penzionere iz Sa, kaze meni teta divno izgledam, jel mi termin negdje oko nove godine? [sm=smiley1.gif] reko u augustu [sm=smiley36.gif] pa divvvnooo izgledate, jedete li sta [sm=smiley36.gif] kasnije sam se zalila u kafani, ne vidi zena odlicno, jedva udjem u vodu po ovim kamenicama, isto nasukan kit [sm=smiley36.gif] Elem, eto, stvarno uzivamo, vrijeme je divno, plaza jest drugacija nego na Peljescu ali stvarno je lijepo kad se covjek navikne. Meni se prvi dan odmah svidjelo, nema guzve, ima hladovine, dobile smo i lezaljke (juce smo nas dvije i odpajkile na plazi [sm=smiley36.gif]) Vidim vi ste sve vrijedne, okrecile, spremile, oprale popeglale [sm=bravo.gif] Zelim vam ugodan ostatak vikenda i pocetak nove sedmice [sm=smiley1.gif] sve vi koje imate kontrole nek vam je sretno[sm=bravo.gif] terminuse odmarajte i uzivajte a cini mi se da sam upratila i nove forumasice pa im zelim lijep[sm=smiley1.gif] i ugodan boravak s nama Ne znam vise sta da vam pisem sem da vam saljem veliki [sm=smiley31.gif] Odoh iskopati neku prigodnu slikicu. Pusa vam velika http://s5.postimg.org/qr38xhtvb/WP_20150606_11_25_31_Pro.jpg evo nas tri kako se izlezavamo [sm=smiley1.gif] [sm=zz_wavespin.gif] imate mahanje lijepe moje sto znate uzivati, [sm=bravo.gif] samo odmarajte [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|