Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sarajevo ljubavi moja!!!!!!!!!!!! Bilo gdje da krenem, o tebi sanjam, putevi me svi tebi vode, cekam s nekom ceznjom na svjetla tvoja, Sarajevo ljubavi mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Joj hajte recite vise gdje biste VOLJELI DA ZIVITE ?? Vidim ovdje izjava tipa, tamo gdje mi je dragi, tamo gdje su mi djeca, gdje mi je porodica.. ali realno, kada biste vi mogli da birate, i da sa sobom imate te svoje drage, gdje biste sa njima zivjeli? Ja sam vec rekla da bih rado zivjela u Grckoj ili Spaniji, ali otocni dio Spanije..
ali samo na neki karci vremenski period tek toliko da upoznam ljude,kulturu
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Meni je lijepo u mojoj Tuzli... Kad sam bila u Zagrebu svidio mi se grad i imali smo šansu da živimo tamo ali sam uvijek bila potištena ...velik grad, nema moje raje, roditelji daleko. U Tuzli kad prođem čaršijom srce mi je ispunjeno. Volim putovati...ali kod mene je ona-svugdje prođi svojoj kući dođi.
Volim ja i Sarajevo i moj Mostar, ali iskreno, čini mi se da je sve ovdje trulo (mislim, naravno, na sustav i politiku). Kad vidim šta mi rade od Mostara, plače mi se. A opet, imamo green card i ostajemo ovdje- barem zasad. U Americi sam bila i divno je otići na odmor, ali... Imala sam priliku Emu roditi tamo, a opet sam odabrala BiH. Ja bih u neke tople krajeve- mediteran. Jug Francuske možda, ili Burgundija iako je brežuljkasta. I mogla bih živjeti u Istri ili Dalmaciji, odmah bih krenula da mogu .
”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!
Zivjela bih bilo gdje gdje mi je lijepo, gdje su moji najdrazi i gdje imam dobar posao da mogu dobro da zaradim, a ako bih da biram onako ono sto me privuklo recimo to bi bila Španij ( Barselona ili Madrid ) ili Istanbul.