niki83 -> RE: Pigmentne, crne mrlje na licu?! (14.6.2015 22:43:52)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Kalahari Ima li nrka od vas tsmnije mrlje po licu??? U 5 sam mjesecu i pojavile su se na pocetku trudnoce te sada, zbog sve jaceg sunca, one postaju sve tamnije. Najgore je sto je jedna iznad gornje usne, izgledajuci kao brkovi 😞 Nemoj te mi reci da izbjegavam sunce i koristim zastitne kreme jer to vec radim. Treba mi nesto da ih izbjelim... Veliki pozdrav vam od "brkate" :) postoje kreme koje trenutno izbjele...ja sve moguce korostila od..Elizabeth arden,shiseido...do apoteke...more kremica...sve pomognu trenutno jako je vazno izbjegavati sunce i mazati lice zastitnom kremom... nikako mazati kremama za izbjeljivanje pa ici na sunce fleke ce ostati...(u mom slucaju) izgube se tokom zime logicno[sm=jezicek.gif] bas danas sam kupila sesir i bez njega nigdje ne idem..vec su se po celu ukazale[sm=hudicek1.gif] Identicno i kod mene..s prvim jacim suncem bez obzira na zastitne kreme ukazale se i bas me nerviraju [sm=hudicek1.gif] Ja ih dobila u prvoj trudnoci, koristila poslije i neke kreme za uklanjanje, i iskreno nista nisu pomogle. Sad cu i sama malo guglati za ovaj limun, da vidim kako to on pomogne [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|