teacher75 -> RE: Vratiti se u BIH,roditelji ne daju (17.5.2015 22:21:38)
|
IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Galicia Slazem se sa feniplex za oko skolovanja i ulaganja silnog novca da to kasnije ne upotrijebis. Mislim stvarno zasto se ulazu silni novci ako neces vec zaradjivati i pametno iskoristiti svoju diplomu. Nema logike ni malo. A tih 20 hiljada se moglo u nesto pametnije uloziti. Na stranu sve, ali covjek treba pametno ulagati u sebe, i prakticno naravno. kod nas se studij redovni ne placa ili vrlo malo placa...ove cifre su za vanredne, magistarske i doktorske studije..a ja ti znam domacica koje su veoma cesto angazovane kao konsultanti...ona za 10 dana zaradi moje 2-3 mjesecne plate (a moja plata je prilicno visoka za BH prilike)...njoj se itekako isplati biti skolovana i slobodna kuci za bilo koji "projekat" koji izleti i koji skupo naplati Pa onda se ne moze reci da sjedi kod kuce ako "izleti" koji projekat. Onda spada medju zaposlene zene.. "karijeruse". [sm=smiley1.gif] Radi se o zenama koje se koriste svojim znanjem. [sm=smiley1.gif] S onim sto su ucile to su unovcile. Znaci imale su korist od skolovanja..a sta je s ovima koji nisu nidokle..[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] Jesi ti jedna od njih slucajno ? [sm=smiley1.gif] Cime se bavis, vidim neki frizreski si spomenula. Bas me zanima gdje ja rekoh da sam frizerka..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Imam salon ljepote ako te bas zanima. [sm=smiley1.gif] Osim kozmetickih usluga, koje naravno vodim JA, da se malo pohvalim, nudim korekcije i bojenje obrva i trepavica, [sm=smiley36.gif] profesionalno sminkanje, kako sminkanje tako savjetovanje, posto je sve veci broj zena ne zna se nasminkati, nudim tretmane lica i tijela, masaza lica, depilacije, aparate za lice i tijelo, nokti, pedikura, imamo i solarij. Imam i radnicu koja je zavrsila za frizera. Ona nudi usluge friziranje frizerske usluge ekstenzija kose, bojenja platinijum pramenova, itd itd. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|