NinicaS
|
Pozdrav! Ne znadoh gdje da pisem,pa odlucih ovdje! Mozda nije adekvatno ali eto radi se o roditelju! Ja san udata,fino zivim,imam dobrog muza,mi muku mucimo da bi dobili nasu .Sami se borimo i snalazimo,ali ono sto me pored toga opterecava je moj otac. Vec 1,5 pije,stalno,navecer kasno dodje kuci,ujutro ode na posao,pa opet sve ponovi.Mama mu cuti na to sve,jer nema vise snage da bil sta prica,molila ga je i ona i brat i ja,ali uzalud,on svoje tjera. On je imao i prije takve epizode,koje su trajale po 1,2 ili i vise i onda je prestao,samo ponekad bi pio ali bi uvijek bio kod kuce,ma covjek za pozeljeti.Moj muz ga je upoznao takvog i sto je najgore od svega mm nema pojma sta se kod mojih desava(a ja nemam snage da mu kazem) ni sama ne znam zasto,zbog stida ili neceg treceg pojma nemam.Kad idemo kod njih ja nazovem oca zamolim da to vece bude kuci i on nekad bude nekad ne,ali tad ne pije,glumi finocu,ma krasan.mm ga jako voli i cijeni...ali,moja majka je odlucila ako ne prestane uskoro to raditi da ce se razvesti.A,ja sam u grcu,toliko sam vezana za njih oboje da ne znam bili v to mogla podnjeti.Izludjuje me ove sve,totalno sam neraspolozena,zbog tog bjesa u meni cesto se izderem na svog muza ni kriv ni duzan.Imam osjecaj da ludim.Misli su mi 24 sata s ocem,ne mogu zaspat dok mi mama ne javi da je dosao kuci,jer se bojim da mu se nesto ne desi.Ne znam ni zasto ovo pisem,ali po prirodi sam osoba koja ne voli pricati o problemima sa strane,tako recimo svojima nsam rekla da imamo problema sa neplpdnoscu da ih ne sikiram,muzu ne govorim za oca,ma ja sam k'o izgubljena imam osjecaj da cu samo u ludnici zavrsiti
|