Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:18:31
Anoniman
E cure svaka vam cast kad imate hrabrosti da idete na depilaciju voskom, ovo posebno vazi za bikini zonu, brrrrrrrrrrrr, ja samo smijem noge epilatorom, a ostalo bicevi, jbg, nemam hrabrosti
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:20:48
Nunichi
IZVORNA PORUKA: leli§
meni veet trakice ne pomazu...jednostavno nista ne iscupaju.... jos mi na vrhovima dlakica ostane vosak a na trakici nigdje dlakice:):):)
ja sam kupila topli vosak roll on u frizerland-u na dobrinji oko 3km je patrona moze biti 2-3 puta za cijele noge i uzela fino trakice kod njih 100kom cini mi se 10km... i patronu u mikrovalnu dva puta po 1min ... stavis bebi pudera na zonu koju zelis depilirati namazes voskom nalijepis i trgnes ja sam se isto tako sracunala stvarno mi se nije isplatilo uzimati trakice a Boga mi ni svaki put na depilaciju noge i bikini i ispod pazuha me izadje oko 100km...ovako noge i pazuhe kuci sama a bikini odem---nema sanse da ga ja strgnem a morala bih izmjenjati 1001 pozu dok bih sve skinula i neko vece mm citam sa one teme zene sa hidzabom neko je postavio kako muz treba se javiti zeni kada kuci dolazi da je ne bi iznendaio...kaze on sto...reko zamisli ja hocu da se cupam dole kaze on "pa sta te imam ja iznenadjivati iznenadis ti mene kada doneses peskire u dnevni i pocnes da se cupas" ja se ustelila to radim dok gledam TV...peskiri, roll on, trakice, puder, kesa za smece da mogu da bacim trakice i protrem se koliko sam duga i siroka po dnevnom da noge depiliram vala jos kad bih u hali mjesecno morala provoditi sta vremena zbog depilacije---pa nesto bi mi bilo
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:21:01
frenkoza
IZVORNA PORUKA: sahara
E cure svaka vam cast kad imate hrabrosti da idete na depilaciju voskom, ovo posebno vazi za bikini zonu, brrrrrrrrrrrr, ja samo smijem noge epilatorom, a ostalo bicevi, jbg, nemam hrabrosti
ma zeno moja.... pukose mi ledja vise od bica.... a ucinak 3 dana... ma ne mogu vise hocu da poludim... mozda za pocetak da se usudim samo donji dio nogu... pa nekad i komplet... vidjecu
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:22:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza
ma zeno moja.... pukose mi ledja vise od bica.... a ucinak 3 dana... ma ne mogu vise hocu da poludim... mozda za pocetak da se usudim samo donji dio nogu... pa nekad i komplet... vidjecu
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:22:45
frenkoza
IZVORNA PORUKA: dadada
ma nije strasno...malo places...malo jauces...malo grizes usnu
jao tako su mi govorili i kad sam trebala da se porodim....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:23:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza
e nema toga misu jedan...odmah sve...pa ces se navuci kada vidis kako je lijepo
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:24:14
frenkoza
ehhh.... ljepota boli.....
RE: Sve o depilaciji (epilaciji) 25.2.2010 23:42:36
leli§
brazilku ni slucajno epilatorom pa oci bi ti ispale bol depilacije sa voskom nije ista kao sa epilatorom...epilator malo pecka, malo skakuces a malo i skine...a vosak kad povuce trznes, jauknes ako bas moras, a puno otislo...
ja kad sam prvi put radila brazilsku (bila na poslovnom putu i u hotelu u salonu to odradim) rekao mi mm ti otisla sa pokrivacem dosla nazad gola nisam ni uspijela cijelu, nego samo onaj gordnji dio...reko ziva bila de da se ja ustanem, zena stala gleda, valjda joj nije bilo jasno gdje cu sad takva ko napola ocerupana kokos...ali stvarno nisam mogla vise... drugi put sam sve odradila. gornji dio me puno manje bolio a donji sam prezivjela...jednom kad pocnes korijen oslabi i boli sve manje i manje...