manila -> RE: Albothyl vaginalete (2.12.2011 22:45:20)
|
Pozdrav forumasicama :) Iako je tema stara poprilicno, nadam se da ce neka od vas da odgovori na moje pitanje i dileme. Naime, po prvi put stavljam vaginalete koje sam dobila zbog upale i ascus promjena na grlicu maternice ( btw imam i ranicu ). Vec odavno imam bolove pri dnu stomaka, i otezano mokrenje, probadanje itd. Napokon sam dobila terapiju ali sam poprilicno neupucena. Doktor nije bas puno pricljiv, samo osnovne stvari objasni i to je to. Dakle, dobila sam Albothyl vaginalete koje treba da koristim tri sedmice, 6 komada...znaci po dvije vaginalete sedmicno. Sinoc sam stavila prvu...i jutros kad sam se probudila gacice su mi bile vlazne ( kao da sam se upiskila hehe ), ali nista drugo osim toga nije izaslo (a citala sam da izadje mnogo toga :) Citav dan osjecam neki pritisak u stomaku, i povremene bolove. Koliko je potrebno vremena da se vaginaleta otopi i pocne djelovati?? Da li je moguce da je nisam stavila pravilno?? Mada je nisam nasla nigdje, znaci nije ispala :) Molim za odgovor i hvala [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|