Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 2.2.2012 21:04:04
lajlac
Draga moja neno,
Cesto se pitam mozes li me vidjeti ili cuti kad te spomenem...bilo govorom, bilo mislima... Otkako si umrla, moj svijet nije vise isti...moje poimanje svega ovozemaljskog nije isto...Drzeci te na rukama taj dan i upucujuci ti posljednje rijeci i poljupce, shvatila sam koliko mi znacis i koliko te volim. Shvatila sam i osjetila citav onaj besmisao i zivljenja i umiranja...Slika mi je ostala utisnuta i dan danas...Zelim je izbrisati iz podsvijesti i sjecati se samo lijepih trenutaka provedenih s tobom. Kako si samo dobra osoba bila...pitam se hocu li ikad moci biti ko ti... Cesto se sjetim onog momenta kad bi dobila na lotu ili bingu, niko sretniji od tebe nije bio, trebalo ti je toliko malo da budes sretna i zadovoljna, a meni tako malo da te zavolim i jos vise cijenim zbog toga... Sada te nema vise, pitam se gdje si mi nenice draga, molim dragog Boga da te smjesti na najljepse mjesto sto postoji na onom svijetu, uz sve one sto si voljela i volis, da ti oprosti sve grijehe, a malo njih je bilo, sigurna sam. Zelim da ove rijeci dopru do tebe, tvoje duse... Zelim ti i reci da su mama i dajdza dobro. Mamu cuvamo i pomazemo joj koliko mozemo i koliko je to u nasoj moci, oprosti nam ako joj nekad uputimo grubu i uvrijedljivu rijec, ako smo ponekad nervozne i tu nervozu iskaljujemo na njoj, oprosti nam i to sto se cesto sjetimo njenih propusta i mana, koje nam ponekad otezavaju zivot. Oprosti nam sto te nismo dovoljno pazili, sto ti to nismo dovoljno pokazivali ili nismo znali, oprosti nam i sto si brinula zbog nas i sto smo ti davali razloga za to. Draga neno meni oprosti jer sam ti rekla da imas rak, a ti si govorila da nemas rak nego tumor, heheh, moja nenice...oprosti mi za sve upucene i neupucene rijeci i misli. Neno draga, uvijek ces biti i ostati u mom srcu i mojim mislima...Volim te beskrajno...
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 2.2.2012 21:55:03
lajlac
Lajla imamo donekle istu proslost
Najdraza Rabi, zato mi i jesi draga toliko...Tesko je gledati kako ti neko umire na rukama, a ti ne mozes nista, i ostanes sa hiljadu pitanja na koje ti niko ne moze odgovoriti...:(((( Ali On najbolje zna, koliko god meni to tesko priznati i razumijeti... Hvala draga!!!
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 10:37:35
klemzi
Sine moj...samo molim Boga da te u džennet uvede i da ti sad znaš šta te čeka...da vidiš džennetska prostranstva u kojima ćeš boraviti....ljubavi moja....toliko nedostaješ....i mami i babi...i djedovima, nenama, tetki, dajdži...znaš da si bio i ostao naša najveća ljubav.....ponosni smo što smo te imali....volim te dušo moja mirisna
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 10:41:17
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: klemzi
Sine moj...samo molim Boga da te u džennet uvede i da ti sad znaš šta te čeka...da vidiš džennetska prostranstva u kojima ćeš boraviti....ljubavi moja....toliko nedostaješ....i mami i babi...i djedovima, nenama, tetki, dajdži...znaš da si bio i ostao naša najveća ljubav.....ponosni smo što smo te imali....volim te dušo moja mirisna
Samo jedan najjaci zagrljaj jer ostadoh bez rijeci .
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 11:27:15
Anoniman
Mila moja, mamin djecak je u prostranstvima, lijepo mu je...Znam nedostaje vam...ne mogu ni zamisliti koliko, no On je tako htio. Dace Bog i radost, pored tuge...a ti ces jednog dana biti u 'prostranstvu Bozjem' sa tako plemenitom i dobrom dusom. Ljubim te i grlim najjace i najiskrenije...
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 11:55:21
D_K
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 14:55:52
andjela I
. Ja ne pisem cesto ali vas ponekad citam pa sam koliko toliko u toku. Znam sta ti se desilo mila moja. Niko i nista ti ne moze nadoknadit izgubljeno, ali dragi bog ce te obradovat drugom ,sigurna sam.
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 21:03:59
klemzi
Svim curama koje su me se danas sjetile, koje su bile uz mene, hvala...hvala do neba... Danas sam sebi po ko zna koji put objasnila da je moj sin stanovnik dženneta, akobogda. On je sretan svojoj mami
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 21:10:56
reallove
Svim curama koje su me se danas sjetile, koje su bile uz mene, hvala...hvala do neba... Danas sam sebi po ko zna koji put objasnila da je moj sin stanovnik dženneta, akobogda. On je sretan svojoj mami
Mila
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 21:11:20
bebacha
mila budi jak zbog njega,sebe i bebica koja ce ako bog da doci
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 21:18:29
malenaa
klemzi ti veliki junak i borac... svaki tvoj post vjerovala ili ne proitam i divim se tvom saburu tvoj sin je melek... dzennetska pticica i da mu dragi Allah i podari sve dzennetske ljepote... atebi i dalje daje sabura, nafake,ljubavi i ako Bog da jednu bebicu . ljubim te
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2012 21:19:38
Rabi
Da tebe i svaku majku koja je prezivjela isto dragi Allah obraduje onako kako samo On to moze
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 19.2.2012 0:17:32
SREĆNA
Duša male Amine više nije sa nama, nažalost, molila sam Allaha dž.š.za tebe , ali ON je odlučio drugačije, tužna sam da se riječima ne može iskazati. Bože još jedan mladi život