maja78 RR -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (29.10.2010 19:52:32)
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Apotekarka [image]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs493.ash1/26944_1382533211962_1490913268_30986056_4030775_n.jpg[/image] Ova zena u crvenom,to je ona moja mamica...Otisla je u svojoj 33 godini i ostavila iza sebe mene,koja sam izrasla u pravu zenu...Ostavila je toliko lijepih uspomena iza sebe,bila je divna,plemenita,dobre duse i jako dobra ptrijateljica,majka i supruga... Bez obzira na svoju bolest bila je puna optimizma i nasmijana do kraja...Mamice falila si mi i jos falis....TRebala si mi onog dana kad sqam krenula u prvi razred,pitala sam se zasto su svu djecu dovele u skolu mame a mene djed,falil si mi kad sam postala djevojka u pubertetu u najgorim godinama,falila si mi na maturi,falila si mi kad sam se zaposlila da ti kupim neki poklon ods svoje plate a ne da na grob nosim cvijece,a najteze mi je bilo na za mene najsretniji i najtuzniji dan kad sam se udavala...Tesko mi je bilo i kad sam postala majka tad sam shvatila pravu smiosao te rijeci ŠTO ZNACI BITI MAJKA...Mamice znam da me cuvas s neba od ovih iskusenja koje zivot nudi,znm da me gledas svaki dan i znam da vidis koliko mi nedostajes....Srest cemo se nekada,tko zna kada ali srest cemo se...Volim te Ovo je stvarno predivno :-((( i meni je majka umrla ali srecom ja sam bila starija,ali sam je njegovala do zadnjeg dana i umrla je meni na rukama.to su stvari koje ostanu duboko u nama.ja bih mogla poceti plakati kad vidim ovako nesto, odmah se sjetim svoje majke i njene patnje, ali tjesim se uvijek da je bila okruzena svojim najmilijim, da nije bila sama i napustena. ja sam tek dosla sebi kad sam rodila prvo dijete a do tada sam mogla samo da placem u svakoj situaciji, ali ona meni i dalje JAKO nedostaje.mama VOLIM TE uh
|
|
|
|