Medić* -> RE: Ringerajino druženje 2015 (26.4.2015 20:56:41)
|
Ne znam sta reci a da nije vec receno.... Ali moram bar nesto malo.... [sm=smiley36.gif] ( Poput flipinex [sm=smiley36.gif] Divno druzenje, sto se i ocekuje od Ringerajica [sm=bravo.gif] Drago mi je sto nam je Ladybubamara dosla, divno se ispricasmo nas dvije, onako bas opusteno i lagano, prekrasoticna, evo i djeci veceras fali [sm=smiley36.gif]samo da je bilo jos malo duze. Nadam se da ti nisam iznevjerila ocekivanju po pitanju domacice [sm=sad.gif][sm=sad.gif] [sm=sad.gif] Nemoj sta zamjeriti, dorucak zagorio, domacice se uspavala, a mogla si nam vala i kafu skuhati nista ti nebi bilo [sm=smiley36.gif] Hvala Zenicankama na prisustvu, legende su [sm=bravo.gif] Palac je prepolovila, bas joj onaj crnac dohakao [sm=smiley36.gif] Henu sam ispipala u prolazu, moradoh vala, ne znam bi li joj neprijatno [sm=smiley36.gif] Auu koje tijelo u zene, nevjerovatno :) Hanica je najljepsa mama na Ringeraji, tek kad nadodje za jkoju godinu, tj stase mogu misliti [sm=smiley36.gif] Zao mi je sto ostale nisu mogle doci. Ova raja poznata vec su odavno pohvaljen, legende prave. Posebno hvala mojoj Eedith na hediji, ne uslikah je jer moradoh gucnuti, a nije red da druge gledaju pa krenuse case prinositi, sama sam kriva, popise je [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hvala Magicnoj zeni na trociklicu, U se ne skida. Po kuci predvece vozala sva odusevljena. Konacno ce F malo mira imati na svom biciklu [sm=smiley36.gif] Prostor odlican, salate odlicne, zao mi neprobanih ustipaka [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|