alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (30.4.2015 8:57:38)
|
jutro zenice drage, jeste li mi se naspavale, lijep dan za posla i danas, jesu nas krenule radne akcije [sm=smiley36.gif] al neka treba raditi, al polahko [sm=smiley1.gif] vidim sabahom nova ubjedjivanja, ne znam kako vam se da, dovoljno je da iznesete svoje misljenje, zasto tako mislite i dosta, stvarno nema potrebe da se na dugo i na siroko o tome prica i neko ubjedjuje, ja nisam radila nikakve testove, zato sto je sve bilo uredu hvala Bogu do 18 sed. kad je dr. posumnjao na neka prosirenja izmedju mozdanih komora, i u tom trenutku kad ti tako nesto dr. saopsti covjek bi uradio sta god ti se kaze, pa da odklonis sumnju ili da ti se potvrdi dijagnoza pa da vidis sta ces mene je poslao da radim torch i rekao je da ako nalaz ne bude uredu da idemo na prekid trudnoce, kad je to rekao ja vise nisam nista cula sta je pricao, uradila sam i hvala Bogu sve je uredu, al sam isto tako isla kod jos dva dr. da cujem i njihova misljenja i oba su mi rekla da je sve uredu, da te mozdane komore mogu nekad da budu vise prosirene nekad manje, tokom cijele trudnoce, al mi je bilo kasno za dauble i tripl test, iskreno za te testove sam prvi put tad cula, premda imam vec jedno dijete, al kako je sve bilo uredu nisam se sa tim ni susretala al hocu da kazem iako sam bila sigurna da sta god test pokaze necu prekidati trudnocu, opet sam isla po jos koje misljenje, cisto da cujem i kad covjek zna ima vremena i da se pripremi za ono sto ga ceka i vjerujem da ni jedna zena ne bih odmah cim joj jedan dr. kaze da nesto nije uredu, odmah poletila da prekine trudnocu, nego bih obisla vise dr. pa tek onda donijela veoma tesku odluku, tako da stvarno nema potrebe da se vise oko toga raspravlja kad je vec sve receno, svako ima svoje misljenje i pravo da odlucuje.
|
|
|
|