LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (29.4.2015 9:34:55)
|
[sm=bravo.gif] za kontrulu i ogtt, nije to nista strasno. Inace taj secer moze biti malo i povisen usljed konzumiranja hrane od dan prije (isto kao i holesterol). U principu trebalo bi umjereno jesti 4-5 dana prije vadjenja nalaza to bi bila nekako najrealnija slika. Ali ne btrini, nije to nista strasno [sm=smiley1.gif] Sto se tice radne akcije, mom dragom je to najavljeno ima i 2 mjeseca [sm=smiley36.gif] tako da moze pjevat borbene. sem toga u startu sam mu rekla da ce biti samo logisticar, ici u kupovinu, narucivat hranu [sm=smiley36.gif] a nece ga ni neki veliki radovi zapasti posto imamo dobrog majstora koji zaduzi kofu i krpu i ako slucajno sta posprica on to odma pocisti, tako da ja poslije njega fakticki glancam. malena ce kod mojih na nekih 5-6 dana, taman da sve pozavrsavamo i da dan-dva odmorimo poslije akcije. mi smo ovo planirali nekad u aprilu medjutim vrijeme je bilo lose, pa majstor zauzet...tako da jedva cekam vikend i okrecimo. Hvala trudnicama koje su mi savjete davali za boje, sta i kako...odlucili smo se za latex (obicnu bijelu) boju na jednom zidu spavace, hodnik (prije je bio boja lavande ali posto je najfekfentniji i stalno ostaju neke fleke po zidovima i njega cemo u ovu latex koja se moze detrdzentom i krpom oprati), ostavu i jedan zid u dnevnoj. Da nije onoliko skupa cijeli stan bi u onu latex, ono je meni predobro. Ostale boje ce ostati iste, u dnevnoj je jedan veliki zid narandzast ali bas ona boja narandze a spavaca 2 zida na L su u boji ciklame. IZVORNA PORUKA: memsi Pozdrav LTM, Nisi jedina koja je dosla na ideju da napravi radnu akciju za 1.maj,ima nas jos 😄,mi zavrsili spavacu sobu,ispalo ekstra.Tako da imas moju podrsku sto se tice krecenja i popratnog,ista sam ti takva.Svakako najavljuju lose vrijeme.
|
|
|
|