LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (21.4.2015 10:42:29)
|
Joj Carobno jutru ja vrijedna sto moram biti...nekad ima dana cini mi se ne bih se pomjerila. Lakse je kad je sunce, pa ustajanje rano i ne padne tako tesko. A i malena se jutros probudila kad i mi, samo smo uspjeli posteljinu sa bracnog sloziti i sve zategnuti eto i nje [sm=smiley36.gif] Ona na mamu dusa draga, cim ustane odmah 100 na sat [sm=smiley36.gif] tako da je u pola 7 vec jela i plesala [sm=smiley1.gif] a ja ubacim u 5tu da sve pripremim i pospremim i da se uljudim za posao. Ove bi sedmice trebala bar jedan plakar iznutra da obrisem i poslozim. Krecenje je zakazano za sljedeci vikend [sm=bravo.gif] kako se samo radujem jer mi je to prva faza sredjivanja svega, trebam onda jos milion nekih sitnih radova i detalja pripremiti. Ja ove poslice (slaganje, spremanje igracaka, ves, usisavanje, ciscenje kupatila, kuhinje - sporeta...) uopste vise ne pikam kao kucanske poslove [sm=smiley36.gif] i pod neku radnu akciju, meni to dodje kao tekuce odrzavanje [sm=smiley36.gif] Jos neki dan od dusebrizne kolegice dobih glup komentar... bezveze nesto pricamo o ovom proljetnom spremanju (bilo nas vise u diskusiji) i reko ja cu prvo krecenje (imali smo promjenu nekih ventila za vodu, pa se moralo malo i zida u kuhinji ispod sudopere osteti) i onda cemo lijepo prvo to da kamufliramo i prekrecimo a onda idu radovi. Da bi ova jedna jao pa prosle si godine krecila, sta ces i ove? Reko i juce sam jela pa cu i danas [sm=smiley1.gif] Uopste mi se ne raspravlja i ne daju odgovori na glupa pitanja [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|