salmy -> RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE (1.5.2015 11:12:29)
[sm=bravo.gif] bili smo u bedu i nacrtali medu i nasi drugari glasali po redu hvala raji sto vise nismo u bedu dobili smo nagradu zahvaljujuci medi[sm=sloncek.gif]
Visnja RR -> RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE (1.5.2015 11:32:11)
[sm=bravo.gif]
ijaa -> RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE (2.5.2015 12:37:13)
hvala svima koji su glasala punoo[sm=bravo.gif]
Visnja nesto ne mogu da saljem pp ....a mislim da sam vam vec jednom slala podatke
Bella.88 -> RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE (3.5.2015 17:39:22)
Drugari veliki i mali[sm=duda.gif] veliko vam hvala[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
Čestitke i ostalim dobitnicima[sm=bravo.gif]
salmy -> RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE (18.5.2015 18:10:23)
Dobili smo nas poklon....
hvala velika na ljubaznosti....gospodin Amir je ljubazan divan i susretljiv..poklon je donio na kucnu adresu
vec smo probali sprej..odusevljeni smo mirisom...a nadam se ucinkovitosti.....svakako budemo vjerni potrosaci
Bella.88 -> RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE (18.5.2015 23:24:36)
Pharmalife veliko hvala na divnom i bogatom paketu hvala ljubaznom gospodinu koji je paket doneo[sm=smiley1.gif]
FITOBALM smo koristili i prije i hvalimo ga na sva zvona,nama je stvarno pomogao sa IMMUNO sirupom smo noćas počeli i kad potrošimo bočicu kupićemo novu reče mi prijateljica(farmaceut)da je preporučeno da ispiju bar dvije bočice,pa onda pauza