Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 28.3.2015 23:37:42
mimi_2in1
Ja kolko sam skontala kila je ustvari narodski receno hernia? Tako bar me i rekose. Ono hernia na zeluca -kila na zelcu. Ja sam sva u hernijama, tobejarabi, imam diskus herniju, tu herniju zeluca, i tu nekakvu herniju ispod reza od slijepog crijeva , al ta me nista ne boli.
Uglavnom, danas me nista strasno ne boli, malo glava i manta mi se..al trebam dobit, pa mislim da je zato.
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 29.3.2015 9:56:42
irenaSA
Boli me ovaj višak kilograma a još više činjenica da se još uvijek ne mogu aktivirati da ga skinem Bolesnima brzo ozdravljenje
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 29.3.2015 14:30:14
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: Mamica24
evo jos jedne jezdimirke brate boli i ziga svaki dan
trenutno sam na terapiji pa ce biti bolje...u sustini me sve bolucka .... zeznute ove 40 te majku mi njihovu...
Ma cini ti se kazu da su 40 najbolje.. Sta pijes?
inace zeludac me boli..imam problem godinama..no sa proljeca s ejavi opet..isla u hitnu neku noc jer sma mislila da je zuc...uglavnom jucer odbijem terapiju..reglan leksilujum jer me smiri i acipan.....homeopatiju pocela piti ima 20 dana nista napretka pa sma od jucer prestala...no bice bolje valjda....uz to me boli kicma udara u srce i tako u krug...no prezivjecu valjda
a jesi ti snimala abdomen? ja sma imala problem i sa zuci i sa pankreasom, koji je gori nego zuc
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 30.3.2015 13:03:55
mimi_2in1
evo da se danas opet upisem, noga me ponovo boli. gori bukvalno..pokusavam da nesta radim al tolko me boli da cu da poludim. popila sam nalgesin pa valjda uspije malo suzbit bol
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 30.3.2015 13:34:31
salmy
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Mamica24
evo jos jedne jezdimirke brate boli i ziga svaki dan
trenutno sam na terapiji pa ce biti bolje...u sustini me sve bolucka .... zeznute ove 40 te majku mi njihovu...
Ma cini ti se kazu da su 40 najbolje.. Sta pijes?
inace zeludac me boli..imam problem godinama..no sa proljeca s ejavi opet..isla u hitnu neku noc jer sma mislila da je zuc...uglavnom jucer odbijem terapiju..reglan leksilujum jer me smiri i acipan.....homeopatiju pocela piti ima 20 dana nista napretka pa sma od jucer prestala...no bice bolje valjda....uz to me boli kicma udara u srce i tako u krug...no prezivjecu valjda
a jesi ti snimala abdomen? ja sma imala problem i sa zuci i sa pankreasom, koji je gori nego zuc
jesam imam herniju bla bla...isla sam danas da se narucim kod onog Smajlovica...leleeee..telefonski od 5-7...samo je neka teta koja je dezurna bila tu..nije me mogla naruciti moram telefonski... a bolucka jos malo