Penelope82 -> RE: Vlažne maramice vs suhe krpice (27.3.2015 14:12:17)
|
E meni stvarno nisu jasne osobe poput ove Dunje i Kolaci!Nije rekla nista na ovu temu,ali je nasla za shodno da provocira!Meni je upravo to za smijeha i to onog sarkasticnog[sm=smiley36.gif]...,ali hajde,nije ni prva,ni zadnja! I ptice na grani znaju da su vlazne maramice stetne i da je cista voda zakon...,ali kada se vec na ovom forumu palamudi o svemu,mogu se valjda razmijeniti i iskustva sa maramicama koje bi zamijenile vlazne, kada nemamo mogucnost da dijete operemo[sm=smiley1.gif] Moja djeca su po izlasku iz porodilista imala strasne ranice na guzi.Sin je dojio i cini mi se da je kakao po 100 puta [sm=smiley36.gif],nisam ga svaki put stavljala pod tus.Ako bi se malo zaprljao,onda bih pokvasila pamucne tufercice za skidanje sminke,lijepo mu izbrisala guzu i namazala kremom. Sad kada su "narasli",guza se pere,ali dok su u vrticu i skoli ipak koriste vlazne maramice.Voljela bih to izbjeci. Kada smo vani,na igralistu....,pustim ih da budu prljavi dok ne dodjemo kuci [sm=smiley36.gif]Ako ce bas nesto pojesti ili im ja dajem da jedu ili operemo rucice,jer uvijek u blizini ima neka cesma. Kada su bili bebaci i ja sam koristila ove pamucne krpice iz FISa.Nisu bile skupe,a ljepse su izgledale od izrezane gaze i vec su bile obrubljene.Odlicno su sluzile kod bljuckanja i papanja vani[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|