Tidzi -> RE: Alocasia macrorrhiza iliti Adem (13.9.2009 19:13:23)
|
Ja isto imam Adama i obozavam ga. Mada nam je u poslednje vrijeme poceo praviti probleme, jer je stvarno preveliki i ne mozemo da mu nadjemo neko pogodno mjesto. Nas trenutno ima 7 liski, a kada sam rodila moju Elmu, dosla je moja mama i nije mogla vjerovati kada je vidjela da ima 9 ogromnih lisaka. Nas svaku noc place, pa su nam mnogi rekli da nabavimo Evu, jer place sto ona nije pored njega. [sm=smiley19.gif]Ali ovdje nigdje ne mogu da je nadjem, a i ovaj sam svakako dobila od mame prije 3,5 godine kada je bio veoma mali i imao samo 2 liskice. Do sada pored njega nije izrastao nijedan novi. I mi znamo da je otrovan. Jednom je mama osjekla lisku, jer je pocela zutiti i mala od brata ju uzela i igrala se snjom. Posle je valjda stavila rukice u usta i onda je pocela uzasno vristati, jezik joj natekao, pocela da se gusi...I tada kada su je odveli kod dr. smo saznali da je Adam jako otrovan cvijet. Srecom, moja ga dijeca ne diraju, ne prilaze ni jednom cvijetu, ali ipak puno vodimo racuna. P.S. Uslikat cu i ja jdnom svoj da ga vidite.
|
|
|
|