Hanady RR -> Treći RR Baby Shower (10.3.2015 10:31:12)
|
Eh drage moje... Krećemo sa organiziranjem Baby Showera... trudnica naša Lady26 sa suprotne strane bi trebala biti Domaćica...međutim ja bih u ovom smislu rekla organizatorica uz pomoć ostalih ženica sa RR... Ovo je kako stvari stoje obimna zabava a ova domaćica živi u zimski neprihvatljivim uvjetima za neke[sm=smiley36.gif]pa smo se organizirali da se dešavanje održi u javnom a opet intinmnom rostoru koji je smao naš tog dana :))) Tako da je ovo pravi RR shower :) vrijeme i adresa održavanja: Subota 14.3.2015.godine od 12.45 h ( pa do 15.30 cca trajanje) u prostorijama MZ Điđikovac-Koševo I koji se nalazi u Ulici Hasana Kikića 8 https://www.google.ba/maps/place/Hasana+Kiki%C4%87a,+Sarajevo/@43.8601209,18.4133446,17z/data=!4m2!3m1!1s0x4758c8d7598b3d1f:0x7f9df127a59d416f!5m1!1e4 Dok trudnica pošljae svoj spisak potreba i želja mi ćemo napraviti javni spisak prisutnih i prijava.... Dalje putem PP-a ili FB-a, molim da mi se jave one: 1. Koje mogu da obezbjede ljubičaste detalje :) za uređenje prostora, toner u boji :D plastične čaše, tanjire i tako te sitnice ( Hanady RR, Tajra26, Rita, Mala Selma..., 2. One koje su voljne skuhati slano ( Hanady RR,,... 3. One koje su voljne donijeti sokove 4. One koje su voljne skuhati slatkiš... ( Hanady RR... 5. I najvažnija grupa ona koje nisu u mogućnosti da prisustvuju radi puta , posla ili daljine...neka se jave da nađemo zajednički način da budu tu sa nama :))) 6. I one koje mogu da obeznijede simbolične nagrade za učlesnice showera u smislu igara sa mamom za što ljepšu zabavu da možemo znati koliko igara i kako organizirati :) ( Hanady RR... Dalje...obaveze onih koje dolaze su sljedeće... poklon za bebu :)))[sm=jezicek.gif] u vezi sa sitim biće možda i nekih smjernica tipa određeni brend, kozmetika itd al o tome dok trudnica napravi svoj dio posla pismeni budete obavješteni porukoma :)da na vrijeme poklone spremimo[sm=smiley36.gif] Obaveze trudnice...dođeš, sjedeš, puhćeš i sve ti donesu [sm=muca.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif] Eh tako...znači sa javnim prijavama krećemo sad :))) sa PP porukama vezanim za i mimo gruapcija ako vam nešto na um pada krećemo sad :)) [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=angel.gif]
|
|
|
|