mojamura -> RE: fizićko maltretiranje (24.9.2007 8:26:41)
|
draga mimoza....predpostavljam, da nisi nikada imala partnera koji te tuče i psuje....i koji je jako ljubomoran. No, tim istim rječima bi mogla da opišem bivšeg muža. Bio je vrlo posesivan, bolestno ljubomoran, volio je više od mene i sina njegovu lovačko društvo in naravno alkohol. Nije lako suditi te žene, koje su u takvim vezama. Neka analiza pokazala je, da žena koju je muž maltretirao psihički i fizički ostavi ga sedam puta i toliko puta se mu vrati, u prosjeku. A zašto?? Zato što razmišljaš sve moguče stvari, kako ču živjeti, bez para bez posla, dosta jih ne zna ni to, kamo bi mogle da idu sa svojom djecom. Razmišljaš o tome, zar je ok, da se rastanem sa tatom svog djeteta.... Ali meni je, hvala bogu uspjelo ga nekako ostaviti, ali sa tim još priča nije bila gotova, rekao je da, ako me on neče imati ni jedan me neče imati, prjetio je da če me ubiti ne budem li njegova, provalio mi je u avto i namazao mi je kolica za spuštanje prijednih sedeža sa nekim starim uljem....i još šta.... Ali svakim danom, kad nisam bila sa njim bila sam snažnija i odlučnija. Kad živiš sa takvim čovjekom, misliš, da si niko i ništa, da si obično smeče po kojem treba da se gazi...i to je najače oružje takvog muškarca....oni te polaku psihički dotuku.
|
|
|
|