bebbe RR -> RE: beba s manjom kilazom... AD je dovoljan? (27.4.2009 10:48:26)
|
Drage moje zene! Ne kazem ja da vase pedijatrice nemaju pojma, ne bih si niti dozvolila da to pomislim cak, no, rekla sam vam misljenje svog pedijatra ciji smo sat vremena s nasom novorodjenom djevojcicom platili 100 dolara, i to ne zato sto smo mi ili on snob, vec zato sto je znan po svojoj strucnosti! AD mlijeko je, prema njegovim rijecima, potpuno prilagodjeno potrebama bebe. Jedino sto joj ne daje jesu antitijela u pordjenju s majcinim mlijekom, i sto je uvijek iste teksture, za razliku od majcina mlijeka, koje je na pocetku podoja rijedje, a kasnije masnije i jace. Meni je taj covjek rekao da svojoj sitnoj bebi ne dodajem vode jer je u pitanju prazna kalorija! Takodje, rekao je da nema straha od zatvora ukoliko se AD pravi iskljucivo po uputstvima. Ovo je tema o bebama sa malom tezinom, kod kojih ne pazimo na pretilost, vec se trudimo da sto prije rastu! Dakle, zeljela sam podijeliti sa vama misljenje koje smatram vrijednim, odnosno, s mamama cije su bebe, poput moje, rodjene sitne.
|
|
|
|