Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Martovski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE 27.4.2015 20:12:00
bebaa
juče sam razgovarala s Višnjom...rekla je da će vidjeti.... kažem nije mi stalo do toga..voljela bi da nam nikad to nije ni trebalo niti da nam ikada zatreba...stvar je principa.....ako sam odvojila vrijeme i učestvovala,uostalom kao i vi sve,i uredno pobjedile,red je i da dobijemo....
RE: Martovski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE 30.4.2015 18:57:33
koka i po
nas paket je stigao hvala sponzoru i finom ciki koji ga nam je dovezao tik pred vrata. p.s....tacno mi je doslo da ga na kafu pozovem ...kako je divan i prijatan.
i komentar na rr....ja sam jednu malu vjecnost tu... i necete me se tako lako rijesiti ...za moje drugarice
i jos jedno hvala sponzoru
RE: Martovski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE 4.5.2015 20:39:19
bebaa
jedan krasni,ljubazni dečko nam je donio paketić za mog mališana....oduševljeni smo.... hvala Pharmalife,hvala Višnja,hvala svima koji su dali glas.......
RE: Martovski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE 5.5.2015 13:40:19
Bella.88
IZVORNA PORUKA: bebaa
jedan krasni,ljubazni dečko nam je donio paketić za mog mališana....oduševljeni smo.... hvala Pharmalife,hvala Višnja,hvala svima koji su dali glas.......
RE: Martovski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALIŠANE 14.5.2015 7:59:51
loptica7
Jučer smo dobili poklon paket od Pharmalife, pa da se zahvalim kako njima, tako i Višnji i svima koji su glasovali za nas. Gospodin je bio jako ljubazan i susretljiv.
Hvala.