samy_lo
|
Evo da vam se javim :) 5 dana bila u bolnici,danas izasla. u cetvrtak ujutro primljena,kupujem gel,navecer mi ga u 22:00 apliciraju,citav noc izdrzljivi bolovi,ujutru pregled,nisam nista otvorena.Kupujem drugi gel koji mi apliciraju u 11:00,bolovi od kojih mi dolazi muka,ali nakon pola sata popustaju,i izdrzljivi su,malo smedjeg iscjetka..niko me ne gleda.Subota citav dan nista,ma niko me nije ni pogledao,ludim od bjesa.Nedjelja dolazi sef odjeljenja dr.Naima,koja me odmah vodi da vidi sta se desava..stavlja mi MIZOPROSTOL,nakon 2 sata prokrvarim,ali sutim,pocinju bolovi,idem u wc svake 3 minute,i iz mene ispadaju neki komadi,i dalje sutim nista ne govorim..malo se smire bolovi..opet nakon 3 sata nailazi val bolova odem u wc i iz mene nesto ogromno ispada,ja izvadim iz solje vidim nesto cudno..nakon tog bas obilno prokrvarim i zovnu mi sestru,ona zove doktroicu,idem u sobu za intervenciju,ponesem to sto mi je ispalo u maramici,pokazem doktorici kaze posteljica,daje mi lokalnu anesteziju,pitam moze li malo djelovati,kaze moze dok ja pripremim instrumente,nesto dole cacka i prica samnom,i neugodno mi je,ali ne boli,nakon minutu prestaje,ja pitam jel gotovo,kaze naravno,pa reko zar nije trebalo boliti,kaze pa tebe je dr.Naima radila..daje mi ergometrin cervikalno,taj dan 2 inekcije,2 antibiotika,zatim danas 1 inekcija,1 antibiotik i otpustaju me kuci..sve se dobro zavrsilo hvala Bogu