Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sve sam cekala ovaj naslov "Porodila se Nunichi" da ti mogu od srca cestitati Zelim ti da se sto prije oporavis i trk u setnju sa curicom Zara je predivno ime!
Draga nunchi sve najbolje od srca ti zelim.....da ti je tvoja princeza ziva i zdrava 100 godina a bome i nafakali!!! puno poljubaca od nas tebi i bebani !!!
Cjeli dan cekam temu s ovim naslovom a kad sam ga konacno ugledala nisam mogla otvorit ni jednu temu na forumu.internet zeza.evo tek nakon 6 sati cakanja konacno otvori. Draga moja od srca ti cestitam i ponosnom tati naravno.Nadam se da je sve proslo super.Jedva cekam pricu i slikice princeze.Maloj ljepotici s predivnim imenom sve najbolje u zivotu.
bogami ova nasa RR se sve vise siri draga nunichi cestitam ti od srca na maloj princezi (i tati naravno ), a slatkici Zari sretno djetinjstvo i prelijep zivot.
< Poruku je uredio Vedica RR -- 25.3.2009 7:25:14 >