Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koristila sam pampers maramice sa mirisom lavande,a sada pampers naturals i bas sam zadovoljna,jer se njima moze i lice obrisati a da se beba ne ospe...
meni su Violeta vlažne maramice najbolje i njih i koristim, mada kad smo kući većinom ga kod svakog presvlačenja perem toplom vodom,naravno obavezno i lice i rukice.
Mi koristimo Nivea svijetlo plave. I prilicno smo zadovoljni njima. Violeta maramice im najvise lice. I koristimo pampers najbolje su mi one sleep&play
mi koristimo svakakve. u pocetku smo pampers sensitive, pa penaten sensitive, hipp, sad pampers s aloe vera, a imam kupljene i penaten s losionom. hipp mi najljepse mirise, pampers su najvlaznije, a penaten je bez mirisa i nisu vlazne kao pampers, ali ih preporucuju pedijatri i babice, pa zbog toga i njih koristim, kao i njihovu kozmetiku za bebe.
Ma ja kako god okrenem nastavit cu koristiti "babylove".. A Panaten i Hipp nema kod nas hipp-ove su doduse dolazile u malom pakovanju kao "gratis" uz. losion. Violeta ima fin miris ali ne znam moj mali je od njih imao osip kao i od Becutana. Meni su isto dobre "sleep and play", jeste da malo cudno mirisu ali nekako opet nisu jake, nije bilo osipa kao ni od 2babylove"
Emina, baš ti hvala za ovu info. Ja tražim te HIPP-ove. Ne žalim se na Violetu. Njihove maramice su mi, kao što sam već rekla, do sada najbolje, ali voljela bih da probam i te HIPP-ove.
pozdrav, ja za svog djecaka koristim pampers zeleno ili bijelo pakovanje ali tako sto ih prvo pokvasim u vodi da malo parfema ili cega vec izadje iz njih a guzu mazem pharmamed bademovom kremom i do sada sve pet.
I ja obavezno mazem bebinu guzu bademovom i jekodermom! Mozda nije losa ideja isprati ih malo u vodi bas cu probati. a osip po licu je od baljenja rekla mi pedijatrica i da mogu i za lice koristiti jekoderm .
Mi vec duze vrijeme koristimo DM-ove maramice Baby Love sensitive/ bijelo pakovanje i skroz smo zadovoljni sa njima. Kremica nam je od pocetka bademova za guzu i tijelo, jer se ne mazemo nikavim drugim kozmetickim preparatima po tijelu, osim bademovom kremom. Za lice koristimo bepanten mast i odlicna je, a u slucaju osipa, do sada smo imali sam jedan manji preporucujem kremu Sudokrem. Odlicna, mi smo je dobili iz Zagreba, ali mozda je ima i kod nas. Inace za sve vrste osipa, a narocito po licu dobra je i Bepanten mast. Sorry ali odoh malo od teme!!
Koristila sam pampers maramice sa mirisom lavande,a sada pampers naturals i bas sam zadovoljna,jer se njima moze i lice obrisati a da se beba ne ospe...
Da se dopunim koristim i Becutan vlažne maramice i jako su dobre i baš divno mirišu...
Probali smo sve moguce pampers vlazne maramice, pa violetine pa onda ponekad babylove iz dm-a ali definitivno po meni su najbolje Hipp vlazne maramice mogu se koristiti i za lice super mirisu malo su skuplje ali se isplate ima ih u dm na Dobrinji.
Evo mi isprobali molfiksove one roze s dodatkom mlijeka, super su malo kremaste sto mi odgovara jer nemam vremena bas uvijek da ga mazem. Te i "babylove" su mi za sad najbolje a nisu lose ni pampersove "clean and play". Samo da nema osipa kao od violete i becutana!!!
samo da vam se pozalim na johson vlazne maramice (: Mi smo koristili sve moguce nekad sam to ranije i vec napisala babylove, pampers nivea violeta Hipp(moj favorit) i bebac se nikad nije osuo neki dan neznam sta mi bi kupila sam Johnson v. maramice cim sam ih pocela koristiti on se odmah osuo ...grozno....bas mi je krivo...nikad mi se ni na sta nije osuo...evo jos malo pa ce napuniti 13 mjeseci samo da vas upozorim bjezite od ovih maramica ...
Nivea svjetlo plave,sad negdje ima kupit i pakiranje od 36 gratis(plus one 63 što dođu),to je skoro 100 maramica a cijena ista .sve nivea mi je super.Hipp super isto i Jonsons.
moj djecak dok je bio manji a sada ima 2godine,koristila sam mu najčešće pampers vlazne maramice jer su mi dolazile uz pelene,ponekad bi mu kupila i niveine one svijetlo plave(koje su daleko i najbolje) s tim da sam kupovala one sa gratis 35 kom,pa mi i nisu tako bile skupe,a sve u globalu najčešće ga perem kada bi se ukakao.Sada poslije 6mjeseci nemam potrebe za vl.maramicama sada ih samo koristim kad idemo negdje za brisanje rukica i slicno.Naucijo se na tutu,tako da iz iskustva mozemo preporučiti ili niveu ili pampers,a te hipove kod nas nema kupiti ilija ih nisam vidjela,sa đonsonovim i nisam bas tako zadovoljna.
Pamoers je pre vlažan,i hladan, nekad se pitam kako bebe ne dobiju upalu mokračnih kanala kad ih stalno brišemo vl mar koje sz takoooo hladne,to je kao da ih brišemo gazom natoplenoj u hladnoj vodi.
moj favorit su HIPP , mada koristimo i violetine s kremom i nisu nam loše. pampers sensitive mi baš mirišu , te smo ih odmah prekrižili. imam sreću da moja bebara baš dobro podnosi promjene i ne izasipa se, ali ipak se ponovo vratimo na hipp.