|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   porodila se noaa
23.3.2009 20:58:41   
noaa
evo napokon da se javim rodila se moja noa,16.03. tezak porod,tek danas smo izasle iz bolnice hvala bogu sad smo dobro..javim se kad budem imala vremena

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: porodila se noaa
23.3.2009 21:00:26   
bebana27
SVE CESTITKE OD MENE

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 2
23.3.2009 21:04:03   
ElmaB
Draga moja od srca ti cestitam, a ljepotici zelim sve najbolje u zivotu!!!

user posted image

user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 3
23.3.2009 21:05:30   
mnn
user posted image

iskrene čestitike!user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 4
23.3.2009 21:06:30   
Emina85
ČESTITKE I OD MENE!!!

PUNO SREĆE RODITELJIMA I BEBICI!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 5
23.3.2009 21:09:03   
Crvena
Cestitke od srca , bebici dug i sretan zivot.
user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 6
23.3.2009 21:09:45   
LUNA4
najljepše želje i najiskrenije čestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 7
23.3.2009 21:17:56   
Blue rose RR
Čestitke i sve najbolje i za bebicu i za roditelje.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 8
23.3.2009 21:21:28   
anuska08
I mi se pridružujemo čestitkama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliki pozdrav!
user posted image  i user posted image za vašu proslavu!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 9
23.3.2009 21:27:57   
Anoniman
cestitam sretnim roditeljima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a maloj noi zelim puno srece, zdravlja i ljubavi u zivotuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 10
23.3.2009 21:29:32   
teta berta
Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image  Želim ti sve najbolje i da nam se dobro snađeš u ulozi majke posebno sada na početku. Javi kad budeš imala vremena kako je to roditi u novoj bolnici i sve ostale detaljčiće. user posted image user posted image user posted image user posted image za jo jednu Mostarku, bit će kolica po gradu!!!

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 11
23.3.2009 21:44:35   
jasmina_mm
cestitamooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 12
23.3.2009 21:54:02   
lely
Pridruzujemo se cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 13
23.3.2009 22:30:08   
anitaMO
super ,čestitam od srca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 14
23.3.2009 22:49:13   
noaa
hvala vam svima na iskrenim  cestitkama..curica je zaspala pa vam se javljam,one koje zanima porodiliste na bjelom brijegu mogu vam napisati na temi porodiliste mostar..Noa je rodjena sa 3500 kg i 54 cm imala je povecan crp nalaz pa smo bile 6 dana na neonatologiji sad smo dobro,oporavljamo se i upoznajemouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 15
23.3.2009 22:49:40   
Anoniman
Čestitam!!! princezi dug, sretan i lijep život!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitaMO)
  Neposredna veza do poruke: 16
23.3.2009 23:20:44   
lubi
cestitke i od mene ,sve najljepseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17
24.3.2009 0:06:59   
neki
Zao mi je sto je porod bio tezak,ali najbitnije je da ste i ti i beba dobro...Zelim vam sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lubi)
Neposredna veza do poruke: 18
24.3.2009 7:20:06   
mamyca
Cestitke i od nas.user posted image user posted image user posted image user posted image
Maloj bebici zelim sve najbolje,i naravno zelim vam brz oporavak.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 19
24.3.2009 7:27:05   
Zoe
Pridružujem se čestitkama, želim vam sve najbolje i da se brzo brzo oporavite!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 20
24.3.2009 7:44:57   
Anushka
Cestitke mami i bebi i zelim vam bezbrizno djetinjstvo i puno sretnih trenutaka! i zdravlja najvise!

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 21
24.3.2009 10:17:17   
new mama
Cestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image sve najbolje od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 22
24.3.2009 10:46:11   
Anoniman
user posted image

Želim brz oporavak mami...
Dug i zdrav život user posted image

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 23
24.3.2009 10:51:59   
lilyca
cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mami brz oporavak

eedo 23.07.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
24.3.2009 10:56:41   
trudnjaca
cestitam na bebi.sve najbolje,od srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jedva cekam mog malog NEDIMA
TERMIN JE 22.6

(odgovor članu lilyca)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *