Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 16:45:36
mala curica
Pravnice ISPUHALE jeli to zaista pravi izraz za grudi koje se vrate na normalu poslije poroda? Bila bih sretna kada bi ostale ovako.Malo se napuhale,mislim sada su velicine prije s grudnjakom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 16:47:23
mala curica
Jeli problem sto s mobitela ulazimo na rr la nas stalno izbacuje da se prijavimo.Nista gore kada napisem poruku i izbaci me.Jrdno me zeznulo i sve morala ponovo pisati,sreca pa stalno kopiram poruke.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 17:59:24
Dianaa
IZVORNA PORUKA: lala88
ja grah navece naopim u vodu, skuha mi se jako brzo, i evo kuha se. drage moje jel uredu 3,9 secer prije mjesec bio 4,1 sad 3,9 a sinoc sam pojela 100g cokolade, kakvi su kod vas seceri?
kod mene je 3,1 zadnji put bio, nije bitno koliko slatkisa pojedem,, uvijek je nizak... i zeljezo mi je isto malo nisko, a ostalih problema nemam tipa oticanje, pritisak, hemoroidi itd
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 18:14:23
rose
IZVORNA PORUKA: mala curica
Jeli problem sto s mobitela ulazimo na rr la nas stalno izbacuje da se prijavimo.Nista gore kada napisem poruku i izbaci me.Jrdno me zeznulo i sve morala ponovo pisati,sreca pa stalno kopiram poruke.
mene izbacuje i sa kompa...to je do foruma
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 18:29:48
mala curica
Sad mi je lakse bar znam nije do mene,nije do mob.S tableta se probala prijaviti zaboravila sifru,tako sa aam.odustala.Na mob mi je automacki zapamcena a inace je ne znam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 19:29:48
Pravnica
Pravnice ISPUHALE jeli to zaista pravi izraz za grudi koje se vrate na normalu poslije poroda? Bila bih sretna kada bi ostale ovako.Malo se napuhale,mislim sada su velicine prije s grudnjakom
Ne poslije poroda.. nego u odmakloj trudnoci... vece jesu, ali vratile svoj oblik, a bile bas k'o silikoni oko 5 mjeseca
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 19:39:55
bejbibi
Ovakp......
Mala c, ne jwdi u isto vrijeme kad citas rr jwr sw avasta pisw i izvinjavam se na svom direktnom postu.o stolici al sve znate da sam pisala o tomw i da me.mucilo a ko.ima jos hemoroide onda me razumine koja je to patnja :((
Lala ja sam svima.poslala snijeg heheh.. Ovdje citav dan ppadao.... Uzivaj
Sto se tice gegica onih prwko glave sam jedino i.koristila.. Imala sam i.ono kimono al misu mi ove strasne, imaju one kopce sa strane pa se mogi navuc bez problema..prakticnije.su.mi ove sto se navlace pogotovo sad zimi kad je hladno...
Urin,pritisak,seccer mislim da mi ke sve ok.. Urin vidim po boji da je dobar... Cesto idem na wc jer se reudim piti sto vise vode, a kupila sam danas i brusnicu pa je zvacem
U prvoj sam trudnoci puno oticala.. Bilo lheto pa sam mogla samo japabke sirokw.. Odmah na porodu dwswt kila izgubila.. To oticanje jw nakupljanje vodw al nisam nikad posebno to kontrolisala nesto... Nisam ni obracala paznju, a sad nisam otekla al sam nesto teska valjda od kila...
Grudi mi.nisu jos narasle, to.kod mene kad nadodje.mlijeko i to.pislije.poroda bude, tako je sa M bilo..a mm happyyyy hahahha... Sad me stalno ispituje kad ce nadoci grudi ...
Eto,napisah sve...danas sam bas bila uspavana i.ko dijete razmazeno...morao me opwt mm vozitii do trgovine kolko mw nesto puklo da izadjem... I kupila sve slatko hehhe i napravila tiramisu :)) bujrum
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 19:55:27
mala curica
Bejbibi,ocigledno da te nerazumijem jer nemam hemoriode,nisam nikada imala. A sto se tice jela,nisi ti kriva. Vjerujem da si nervozna i da ti svaka sitnica smeta.Odmori veceras pa sutra nam se k'o nova javi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 19:59:03
mala curica
IZVORNA PORUKA: Pravnica
Ne poslije poroda.. nego u odmakloj trudnoci... vece jesu, ali vratile svoj oblik, a bile bas k'o silikoni oko 5 mjeseca
Ehhhh,moje grudi jadne.Uvijek sam patila za grudima....Nije da ih nemam nego volim malo vece npr broj 80.Sad bi mm rekao ti si bisexualna Sada mi je umjesto B /C nije neka razlika ali svidja mi se.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 20:27:30
scarlett
Ja imam već nekih bodića i osnovnih stvari što sam dobila od prijateljice, jedva čekam da počnem kupovati onako radi čejfa, ali voljela bih naći nešto slatkoza izlazak iz bolnice, ako ne nađem ništa, obući ću curu ako Bog da u bijeli plišani bodi u kojem sam sina iznijela, jer sam za to sentimentalno vezana. Ipak bih voljela naći nešto fino, nisam ljubiteljnikakvog kiča, ali onako nešto baby nježno i slatko, voljela bih naći. Imate li kakvih linkova za preporučiti da mogu tako nešto naručiti. ovo u prodavnicama što vidjeh je uglavnom za malo veće bebe. Teško naći nešto takvo a da je br. 56.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 20:50:22
bejbibi
Scarlet tih finih odijelca imas u cicibanu... Moja mama je kupila u onoj radnji iza kolobare... Mislim sto dodje do.kolobare al sa druge strane ne glavnog ulaza... Ako si me shvatila..mislim da je i to.cicibanova radnja...jest da je malo.poskupo al...
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 20:59:43
sprinter
ja sam danas bila vrijedna pa sam poslije kontrole otišla u općinu da ovjerim papire koji mi trebaju za otvaranje porodiljnog. malo su pojednostavili.prije 3 god.sam morala i na policiji vaditi neku glupost. još 3 sedmice imam ali neka je spremno. a torbu još nisam spakirala..... vi samo pišeteo hrani a meni muka.tijesno u stomaku.šta god pojedem u grlu stoji i ubija žgaravica.da se hoće momak spustiti malo.radije bih da po mjehuru mlati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 21:45:01
sprinter
otpisale biste me tako lako,ha? jest,brojim još sitno. 20-ak dana. preko dana ne mogu doći do minute slobodnog vremena od svoje curice koja ima 3 godiine i sve je zanima.i kad zaspe u pola 8 ne znam kud bihh prije. ja stvarno ne znam na šta će mi život ličiti kad rodim. tješim se da će sve to proći pa ću opet jednog dana imati vremena za sebe. a neka je mala raja živa i zdrava.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 21:54:14
bejbibi
Ma samo.polako ;) imam i ja sina od 3,5 g isti jaaakoo ziv,samo skace, hoce u centru oaznje da bude hehw al valjda cemo stici sve :).... I ja ae plasim da ne zapostavljam siba al valjda necu aBd..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 4.2.2015 22:00:59
alman
ej evo i nas stigli kuci svojoj joj jesam ja nekao nikakva od mraka ma sve me nesto boli valjda sto sam vise sjedila a maanje lezala, ne znam sto me bole rebra i ispod rebara pogotovo sa desne strane da li se kojoj od vas to dogadjalo i opet me malo stomak u dnu boli,