Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 26.2.2015 1:32:34
Dalia_88
1. Almondry ( za mog Imada ) 2. Full moon 3. Dunjas
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 26.2.2015 15:02:53
ananas_ze
1almond 2 salmy 3 irena
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 26.2.2015 15:20:24
elmaL
1. Almondray 2.salmy 3.Irena
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 26.2.2015 21:38:25
Angelica
1. Almondray 2. Full moon 3. mama2009
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 1.3.2015 17:34:44
irenaSA
Hvala..dobro će nam doći Fitobalm umjesto zakačenog luka na krevecu Hvala još jednom organizatoru igre Čestitam Alomond i Mama
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 1.3.2015 20:56:15
salmy
Cestitke sretnim dobitnicima
da je bilo takmicenje za naj kasalj mi bi osvojili 1 mjesto...kasljemo najbolje od sve djece...jucer u Vrazovoj smo probili zracni zid.... hvala nasim glasacima(evo me ko Lijan) i ne glasacima... "pamti pa vrati!" ...
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 8.3.2015 20:00:40
irenaSA
U pravi čas nagradni paket je prije nekoliko minuta stigao do nas...Sarah ima treći dan visoku, virusnu temperaturu i kašalj a Dani već nekoliko dana začepljen nosić koji otčepljujemo lukom zakačenim za krevetac... Nagradni paket dobili smo na ulazna vrata na čemu smo neizmjerno zahvalni... Iznenađeni smo bogatom sadržinom paketa
Fitobalm smo odmah otvorili ... Ostale utiske podijelimo s vama nakon korištenja... Još jedno veliko hvala organizatoru i sponzoru nagradne igre na bogatom i više nego korisnom paketu Naprosto smo ostali zatečeni i oduševljeni ljubaznošću i poklonom! Hvala!
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 8.3.2015 20:57:54
Hanady RR
Bravo za sponzora... a djevojčici miloj i prelijepoj želimo da brzo brzo bude nam zdrava
RE: Februarski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA MALI... 13.3.2015 8:22:04
almondray
I mi smo dobili paket ali nikako da postavim slike . U svakom slučaju hvala na bogatom sadržaju i velikoj ljubaznosti Pharmalife-ovog saradnika Proizvodi su odlični.Imuno sirup i fitobalm već od prije imaju naše povjerenje.