Vanja88 -> RE: Alternativna medicina za začeće! (3.2.2015 3:27:59)
|
Drage zene,ja upadam kao padobranac u vasu temu i oprostite na tome,ali zelim da podijem svoje iskustvo s vama u vezi alternativne medicine! Ja i mm smo se dugo borili za potomstvo, drugarica mi pricala da je njen muz isao na akupunkturu i da su veoma ubrzo kasnije ostali u drugom stanju i to nakon 5,5godina. Ja muza pod ruku i kod kineza (OVdje gdje ja zivim, kinezi doktori to rade,drze svoje ustanove). Prvo konsultacije, tu nema ni aparata za pritisak, nit' ista od pomagala on je mene pogledao,izmjerio puls,pogledao jezik i vec je donio zakljucak da meni bubrezi slabo filtriraju itd...ne sjecam se tacno svega ali bilo je tu.....dao mi terapiju milion koje kakvih tabletica sitnih sto smrde za medalju! i neki napitak za jacanje krvi,koji bas ima i ukus i boju krvi! Elem, Krenem ja nakon par dana kod njega na akupunkturu, svaki put kad sam zavrsila tretman osjecala bi se nekako rastreseno,kao da sam hiljadu problema rijesila,kamen s ledja pao...ne mogu tacno da opisem,ali svim srcem sam vjerovala da ce akupuntura pomoci! Ostanem ja trudna, vjerujem da je akupnktura mnogo pomogla......nastavila sam do zadnjeg dana trudnoce da idem jednom sedmicno...pomogla mi je da ocuvam trudnocu jer to nisam ranije mogla... sad cekam ljeto pa cu opet da nastavim s akup. jer ja istinski vjerujem da tu postoji nesto i da je ucinkovita. Sretno vam!!!!
|
|
|
|