Blue rose RR -> RE: KAKO SAOPŠTITI RADOSNU VIJEST?? (21.2.2008 14:48:32)
|
Eh kada sam ujutro saznala da sam trudna, nikome ništa nisam govorila,nego sam sama otišla ginekologu, koji je naravno potvrdio. Onda sam otišla u apoteku i kupila jednu prelijepu flašicu, koju sam umotala sa UZV snimkom svoje majušne bebe, i sa jednom ceduljicom na kojoj je pisalo: "hoćeš li da budeš moj tatica, i da voliš moju mamu mnogo?" Kada smo navečer moj mužek i ja legli u krevet ja sam mu uručila poklon, i kada je otpakovao......paf....počeo je plakati, smijati se...kao dijete, i grliti me i maziti me i...i...i... znate već šta.. A roditelji! Nakon mjesec i pol sam otišla ponovo na kontrolu i isti taj UZV svoje bebe sam skenirala u 4 primjeraka, i izradila kao malu diplomu na kojoj je iznad ultrazvuka pisalo: ČESTITAMO POSTALI STE DEDO; ČESTITAMO POSTALI STE MAJKA; ČESTITAMO POSTALI STE DAJDŽA; ČESTITAMO POSTALI STE AMIDŽA; i pozvali smo roditelje na porodični ručak, na kojem je na svakom tanjiru bila diploma zaslužnog člana naše male porodice. Ne mogu vam opisati kakve su izraze lica imali kad su skontali kakvo je to iznenađenje.
|
|
|
|