RE: Prvi nekreativni RR Swap (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

bebaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (2.2.2015 22:36:50)

[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
fakat kad će albummm....čekamo li swap od Gali.....[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (2.2.2015 22:49:58)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Hannica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (2.2.2015 23:15:04)

A zašto je album toliko bitan, sve slike su objavljene?! [sm=zmeden.gif]
Razumijem da želite sve fino složiti, ali ne kontam što je žurba? [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (2.2.2015 23:18:53)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (2.2.2015 23:19:31)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Razumijem da želite sve fino složiti, ali ne kontam što je žurba? [sm=smiley36.gif]

Isto pitanje, i mene zanima[sm=jezicek.gif]
Svakako smo vidjele poklone, nema zurbe.
Eto kad bude bit ce sve na jednom mjestu.

Medi_87 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (3.2.2015 7:00:06)

Moja swapica se jos ne javlja,a ni moj jos nije dosao kao da ide iz Kine ukoliko danas ne dodje ja odoh na postu, kakav sam peh sgurno su negdje zagubili [sm=smiley13.gif]

Full Moon -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (3.2.2015 9:25:02)

Super pokloni, bas ste se nekreativne ;-)
Album meni nije neophodan, ali ako se nekome da to raditi ok :-)

madam x -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (3.2.2015 22:38:04)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Hoću da proglasim najljepši poklon [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Šalim se [sm=smiley36.gif] Hoće Monk sve da vidi na jednom mjestu [sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (3.2.2015 23:34:08)

IZVORNA PORUKA: madam x

Hoću da proglasim najljepši poklon [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Šalim se [sm=smiley36.gif] Hoće Monk sve da vidi na jednom mjestu [sm=jezicek.gif]

Sabur [sm=smiley36.gif]

mama2009 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (4.2.2015 8:17:41)

IZVORNA PORUKA: salmy

Svaki na svoj nacin je [sm=smiley20.gif]

ja bih rado imala one gace tigraste [sm=smiley36.gif] i neku maramu tirkiznu neznam ko je kome poklonio...predivna je[sm=love.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

irenaSA -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (4.2.2015 8:48:06)

Svako će imati svog favorita...mislim favorite poklon[sm=smiley36.gif]
Album će biti ne samo prilika da se vide razmjenjeni pokloni na jednom mjestu već i prelijepa uspomena[sm=metulj.gif]
Ja koliko sam upratila čekamo još dva para Gali i Medi pa da onda Iman zaključi sa završnicom...zaslužila je pohvalu za ne/kreativnu ideju[sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (4.2.2015 21:38:20)

IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: salmy

Svaki na svoj nacin je [sm=smiley20.gif]

ja bih rado imala one gace tigraste [sm=smiley36.gif] i neku maramu tirkiznu neznam ko je kome poklonio...predivna je[sm=love.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ja ih kupih sebi[sm=smiley36.gif] mislim da se razumijemo nisu ni blizu tvojim ali je tigar zebra i te zivotinjke[sm=smiley36.gif]

eky_36 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (5.2.2015 19:22:47)

Meediiiccccc ;-)

salmy -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (5.2.2015 19:36:00)

IZVORNA PORUKA: eky_36

Meediiiccccc ;-)

bjezi bolan eky ne kvari nam temu..ja poletila kontam neka nova fotkica...ma idi begaj[sm=smiley36.gif]

eky_36 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (5.2.2015 19:39:31)

Bas simpa fotka , nemoj zezati ;-) ! Podsjeca me na dane kad sam bio mali , pa zelja ostade zelja :-)

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (5.2.2015 19:58:24)

Kakva fotka eky ?[sm=smiley36.gif]
Sta me to prozivas ? Cccc

bebaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (5.2.2015 20:18:53)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

gagala -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (5.2.2015 20:34:02)

IZVORNA PORUKA: Iman83

I ja se pitam.
Ok imat ćemo bolju preglednost ali neki dan vratove polomiše, hoće album odmah. [sm=smiley36.gif]

A sve bi kukale da se album napravio a da se nije na njih sačekalo.[sm=smiley36.gif]

NISU objavljene sve slike .... ja nisam objavila fotke, a ni moja swapica nije jos dobila svoj paketic, pa moram u novu kupovinu ...... ne zamjerite, zalomile se neke obaveze

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (5.2.2015 20:41:47)

IZVORNA PORUKA: gagala

I ja se pitam.
Ok imat ćemo bolju preglednost ali neki dan vratove polomiše, hoće album odmah. [sm=smiley36.gif]

A sve bi kukale da se album napravio a da se nije na njih sačekalo.[sm=smiley36.gif]

NISU objavljene sve slike .... ja nisam objavila fotke, a ni moja swapica nije jos dobila svoj paketic, pa moram u novu kupovinu ...... ne zamjerite, zalomile se neke obaveze

zalutao poklon ili jos nisi poslala ili ?

gagala -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (6.2.2015 9:12:26)

IZVORNA PORUKA: gagala

I ja se pitam.

zalutao poklon ili jos nisi poslala ili ?

ZALUTAO [sm=smiley13.gif]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (6.2.2015 10:35:52)

Ih. Zao mi je..hairli bilo.

Medi_87 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (6.2.2015 13:14:16)

Koja potraga za mojim swapom [sm=smiley36.gif] konacno je stigao [sm=bravo.gif] hvala postaru [sm=smiley36.gif] swapice moja hvala od srca [sm=smiley31.gif][img]http://www4.slikomat.com/13/0206/g5a-201502.jpg[/img]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (6.2.2015 13:21:19)

Super [sm=bravo.gif]

Jel ovo znaci Gagala tvoja partnerka, javi zeni da ne klkupuje ponovo [sm=smiley36.gif]

Medi_87 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (6.2.2015 13:46:19)

Jeste [sm=smiley36.gif] javila sam vec [sm=smiley1.gif]

gagala -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (7.2.2015 18:56:25)

[sm=zz_wub.gif] joooj žene, tek sam sad uspjela da spustim noge da odmorim ...... izvinite što čekate slike moga poklona, swapice nisam stigla kao čovjek ni da ti se zahvalim ali sve je pre pre preslatko ..... mm bacio oko na čokoladu, ali ne dam ništa da se dira dok ne uslikam [sm=smiley1.gif]

i da znaš ad ni šolju nisam bacila - ovo jeste nekreativni swap, ali moja kreativnost mi ne da da bacim poklon zato što mu je pukla ručka - da znaš da će u toj šolji da raste barem jedan od zumbula koji puštaju korijenje kod mene u špajzu - a ručku ću samo da bacim, isturpijam ostatak sve do šolje i sve skupa sa celofanom ostavim za "saksijicu" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

idu fotkice dok samo malo odmorim noge

Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>