RE: Prvi nekreativni RR Swap (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

Hanady RR -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (29.1.2015 23:24:34)

pošto mi je swapuša on line...a vi zachatale da ponovim[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Moj poklon stigao [sm=bravo.gif]

Moja swapuša i ja slušale smo na času...crveno je crveno

http://www4.slikomat.com/13/0129/bcw-CAM026.jpg

ja sada jedva čekam da i moja koverta do nje dođe...
poslala sma preporučeno naam se sutra će stići....
Nije isti poklon ali...crveno je crveno...[sm=smiley36.gif]

Hvala divne nijanse[sm=smiley20.gif]
Ruž već pronosan...
[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

eh da za ostatak raje...ja i tinkivinski smo swapovski par :)

tinkivinki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (29.1.2015 23:27:58)

pošto mi je swapuša on line...a vi zachatale da ponovim[sm=smiley36.gif]

Moj poklon stigao [sm=bravo.gif]

Moja swapuša i ja slušale smo na času...crveno je crveno

http://www4.slikomat.com/13/0129/bcw-CAM026.jpg

ja sada jedva čekam da i moja koverta do nje dođe...
poslala sma preporučeno naam se sutra će stići....
Nije isti poklon ali...crveno je crveno...[sm=smiley36.gif]

Hvala divne nijanse[sm=smiley20.gif]
Ruž već pronosan...
[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

eh da za ostatak raje...ja i tinkivinski smo swapovski par :)

e drago mi je[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (29.1.2015 23:29:47)

IZVORNA PORUKA: DM

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: DM

krofno draga, ova ona mene zeza, nije tebe[sm=smiley36.gif]
a sad je drugi par rukava što si se ti pronašla[sm=jezicek.gif]

Znaci i krofna u istom sosu kao i ti drsga, bas suosjecam...nedajte se, prici ce i to...ko meni garantuje da mi se nece u jedan vakat uvaliti :))

šta bona suosjećaš-nisam se ja želila ništa[sm=jezicek.gif]

pa onako, no vidim ti se hvalis, e neka ti je [sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:34:20)

dobila sam ceduljče od poštara, od 08-16 se može preuzeti u pošti
da ne bi izlazila danas s posla, sutra ću isti preuzeti

naravno odmah slikam i objavim

ananas ze , eto stiglo je [sm=bravo.gif]

veeseelaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:37:37)

[sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:40:58)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj sta mi je naumpalo.
RR ZENA SWAP. Kao ona emisija Mijenjam ženu, samo RR izdanje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ono ja odem u neciju kucu na tri dana, neko u moju i tako. Sve radis, sem seksa [sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ja bi bi pristala, rado. baš bi bilo zabavno meni [sm=smiley36.gif]
i bilo bi joj fino u mom životu [sm=smiley36.gif]

al mm bi mislio da sam odlijepila [sm=smiley36.gif]

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:48:25)

Jeste shashave [sm=smiley36.gif] Meni bi trebao odmor,pa me posaljite u neku cistu kucu,zivota vam....Operite,ispeglajte sve...,jer ja ves ne peglam...Mogu se samo djecom baviti...I muza podmirite,jer ja ne stignem ni svog podmiriti...sto nije poruka da ga vi trebate podmiriti[sm=jezicek.gif]
Ostavit cu i ja vama sve na pozitivnoj nuli[sm=smiley36.gif]

Moj swapic jos nije stigao[sm=smiley13.gif]

ziki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:54:37)

IZVORNA PORUKA: Penelope82

Jeste shashave [sm=smiley36.gif] Meni bi trebao odmor,pa me posaljite u neku cistu kucu,zivota vam....Operite,ispeglajte sve...,jer ja ves ne peglam...Mogu se samo djecom baviti...I muza podmirite,jer ja ne stignem ni svog podmiriti...sto nije poruka da ga vi trebate podmiriti[sm=jezicek.gif]
Ostavit cu i ja vama sve na pozitivnoj nuli[sm=smiley36.gif]

Moj swapic jos nije stigao[sm=smiley13.gif]

nema sad izvlačenja, poruka jasno poslatta [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:57:51)

Meni bi mogla doć kakva vrsna kuharica da jedan vikend nakuha i smrzne bar za fehtu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Meni najbolje ide zabavljanje djece i kupovina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ako se ko nađe možemo se mijenjat [sm=smiley36.gif]

damma -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:58:04)

IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: krofnica Mo

Swekrve nećemo swapovat...il mjenjajte temu il razlaz[sm=jezicek.gif]

ja bi da mi tebe dodjele ako bude taj swap[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

za nju bi se svi borili[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=modricrtici.gif]

ili za mene [sm=smiley36.gif]

damma -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 8:59:02)

IZVORNA PORUKA: ziki

Meni bi mogla doć kakva vrsna kuharica da jedan vikend nakuha i smrzne bar za fehtu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Meni najbolje ide zabavljanje djece i kupovina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ako se ko nađe možemo se mijenjat [sm=smiley36.gif]

pa eto ja bi ti dala svoju djecu a nije mi mrsko kuhat..[sm=smiley36.gif]

hatepsut -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:06:31)

moj swapic cini se jos nije stigao,ako im preporuceno putuje vec 3. dan koliko onda obicno putuje [sm=zmeden.gif]

sto se tice "mjenjam zenu" kod mene bi lahko,mm po cio dan nije kuci,dodje vecera i cini mi se odmah zaspe [sm=smiley36.gif] sto se tice kuhanja jedu sve,iuzev K. on je malo prgav.Kucs, vala nista ne morate radit i onako T. stalno razbacuje igracke.eh jedino ne znam za svekijevce jer su oni skoro pa svako vece kod nas [sm=smiley36.gif] kazu da ubiju dosadu pred spavanje [sm=zmeden.gif]

Hannica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:12:18)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

moj swapic cini se jos nije stigao,ako im preporuceno putuje vec 3. dan koliko onda obicno putuje [sm=zmeden.gif]

sto se tice "mjenjam zenu" kod mene bi lahko,mm po cio dan nije kuci,dodje vecera i cini mi se odmah zaspe [sm=smiley36.gif] sto se tice kuhanja jedu sve,iuzev K. on je malo prgav.Kucs, vala nista ne morate radit i onako T. stalno razbacuje igracke.eh jedino ne znam za svekijevce jer su oni skoro pa svako vece kod nas [sm=smiley36.gif] kazu da ubiju dosadu pred spavanje [sm=zmeden.gif]

Moj je putovao 6 dana, ne brini,stići će.

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:18:21)

Znas sta,Hato...e ja ne bih kod tebe kad bi mi jos dnevnicu placala....samo zbog tih svekijevaca[sm=smiley36.gif]Sta ima...svaku vecer tu[sm=zz_eek.png][sm=zz_devil.png]

hatepsut -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:23:29)

Znas sta,Hato...e ja ne bih kod tebe kad bi mi jos dnevnicu placala....samo zbog tih svekijevaca[sm=smiley36.gif]Sta ima...svaku vecer tu[sm=zz_eek.png][sm=zz_devil.png]

Pa kazu dosadno im ,a rano spavat dodju da vide djecu [sm=jezicek.gif] pa ja praktiikujem djecu poslat njima ili se negdje ispalimo[sm=jezicek.gif] Do duse,ruku na srce zadnih neki mjesec dana slabije dodju,bili su bolesni pa ne mogu.

EEDITH -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:38:17)

jao,lude ste [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
znam samo da se niko sa mnom nebi swapovo,ko će ovoliko čeljadi nahraniti,ispeglati ,uspavati ..........[sm=zz_cry.gif][sm=zz_cry.gif]

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:40:27)

pa koliko ih to imas,zeno mila?[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:49:17)

IZVORNA PORUKA: EEDITH

znam samo da se niko sa mnom nebi swapovo,ko će ovoliko čeljadi nahraniti,ispeglati ,uspavati ..........[sm=zz_cry.gif][sm=zz_cry.gif]

Ni sa mnom.
Ja bih sa Gali, pod uslovom da uzme slobodno ta tri dana, muž joj na putu, mir, tišina, baš bi mi godilo.[sm=smiley36.gif]

EEDITH -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:51:30)

pa koliko ih to imas,zeno mila?[sm=smiley36.gif]

3 djece + mm (k'o dijete) [sm=smiley36.gif]
olakšavajuća okolnost je što mi sveki ne dolazi često [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:53:10)

3 djece [sm=bravo.gif] Koliki su?[sm=smiley1.gif]
Kod mene 2+1 [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:56:11)

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: EEDITH

Ni sa mnom.
Ja bih sa Gali, pod uslovom da uzme slobodno ta tri dana, muž joj na putu, mir, tišina, baš bi mi godilo.[sm=smiley36.gif]

I ja bih najradije sa gali, a i da vidim malo kanadu, al ako moze na ljeto[sm=smiley36.gif]

EEDITH -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 9:58:30)

3 djece [sm=bravo.gif] Koliki su?[sm=smiley1.gif]
Kod mene 2+1 [sm=smiley36.gif]

napisala na chatu -11,7,4 ........taman [sm=smiley1.gif]

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 11:03:03)

Eedith,svaka cas_t [sm=smiley20.gif]Neka su ti zdravi,sretni i dugovjecni[sm=smiley1.gif]

Nego,meni sad javi S da mi je stigao swapić[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]Ubit ce me znatizelja do 16.30h[sm=zz_rolleyes.png]

irenaSA -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 11:13:08)

IZVORNA PORUKA: elmaL RR

url=http://www.Slikomat.com/slika/5803767.htm][img]http://www4.slikomat.com/13/0129/51g-201501.jpg[/img][/url]

Stigao i moj[sm=bravo.gif] Moja swapusa je Chilli, jedna od rijetkih zena sa RR koju sam upoznala i kahvenisala s njom, kao da je Iman znala[sm=zmeden.gif]

I nasi pokloni imaju jednu zajednicku stavku[sm=jezicek.gif]
uglavnom jako sam sretna, Chilli hvala punooo[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ester,[sm=bravo.gif]...
slijedeći možda bude i Elizabet Arden[sm=smiley36.gif]

tinkivinki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (30.1.2015 11:43:25)

[link]http://[img]http://www4.slikomat.com/13/0130/hxd-Pictur.jpg[/img] ,evo stigao je i meni poklon[sm=bravo.gif].hvala Hanady,masaža mi se sviđa jako[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>