Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jrl ono RiT tvoja swaPICA vidim imamo iste misli i ideje
jeste kondom da nakon premijrre Sivog ne dobijem još jednog Dimitrija a i ovo za oči je jako prigodno
predobro... oba vaša poklona su mi wowo...obostrano... RiTa je to složila majstorski kao u ostalom i ti svoj
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Men' se čini da moja swapuša nije baš zadovoljna. Bijahu nekakvi osmjesi i zagrljaji dok poklon nije stigao Kad stiže poklon, puče i net
Swapušo moja, eto mene u tvoj kraj aBd s prvim toplijim danima, pa ću onako "obrazli" da te posjetim (kafa, kocka , sok u tetrapaku i tako to). Nije Mica cicija
Men' se čini da moja swapuša nije baš zadovoljna. Bijahu nekakvi osmjesi i zagrljaji dok poklon nije stigao Kad stiže poklon, puče i net
Swapušo moja, eto mene u tvoj kraj aBd s prvim toplijim danima, pa ću onako "obrazli" da te posjetim (kafa, kocka , sok u tetrapaku i tako to). Nije Mica cicija
I ja bih da te docekam u nasoj Kaliforniji meni mozes i bez kocke i kafe
Stvarno kad je ona Visnja obecavala organizaciju nekog izleta do Mostara, i nikad ne dodjoste
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Joj sta mi je naumpalo. RR ZENA SWAP. Kao ona emisija Mijenjam ženu, samo RR izdanje Ono ja odem u neciju kucu na tri dana, neko u moju i tako. Sve radis, sem seksa