Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Za Gali sam i ja, naravno prvo cu poslati Pocy nasoj da se zna, i znam vec sta cu A i svojoj parici se nadam da cu pogoditi, ako nista bicu od neke koristi
ma jok,nije mi krofnica par...ovo nesto drugo mutim sa njom
hebem ti gali prepade me
moj poklon spreman mogu li ga odmah poslati pliiiizzzzzzz kako su me blijedo prodavacice kada sam rekla da mi treba poklon za zensku osobu koju nisam nikada vidjela ni cula niti znam sta voli ali sam izabrala meni se svidja a mojoj svapusi ako se svidi p.s....tacno bih ga sebi ostavila akhm...umalo joj nick ne napisa ....malo je kabasto ali slobodno otvori nece da eksplodira i sto se tice ovih pravila....jesam ih ispostovala ...donekle
Okvirna pravila NEkreativnog swapa: 1. Nista za djecu da se ne salje! 2. Ne smije biti rucno radjeno! 3. Gornji novcani limit 50,00KM. Ništa polovno a na baterije ne dolazi u obzir 4. Nikakve pjesme, crteze...dakle, nista kreativno! 5. Poklone kupujemo i šaljemo od ponedeljka do srijede! Datumski: 26-28.01. 6. Ne urgirate kod sparivateljice putem vibera, FB-a, pp na RR i ostalih komunikacijskih puteva o načinu i odabiru parova 7. Ne sugerišite svome paru šta da vam kupi. Na upit možete reći koji broj gaća nosite 8. Zabranjena je kupovina kućanskih aparata. 9. U narednih pola sata dobićete u privatnoj poruci na RR ime vašeg swap para. Na Vama je da ju kontaktirate radi adrese i dalje znate šta činiti. 10. Ne odajite ime vašeg para. 11. Uživajte!
Sad treba biti čudotvorac i skontat šta kupit a da 40 žena ne kupi isto , jer smo nekreativne
vraga mu, kasno procitah, iman halali, uspistujem sva ostala pravila može?
Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.
Bez obzira na par mi to onako org nemas ti nista s tim jel tako dame?
Tako je,povika neko... Ja skontah da ce Pocy to nositi tamo....jel tako...
Otom potom, dog se :)
sta ce pocy nositi? ma joj nista ne razumijem
Salmy posto imamo samo Gali tamo preko oceana, onda hocemo da se utalimo i nesto joj simbolicno uzmemo pa makar i cunga lunga zvaku Posaljemo joj postom ili nam Pocy ponese ide za SAD
Joj, ja iz krajnosti u krajnost... Cas bih joj poslala nesto normalno, cas ne bih...
ja ću neku kombinaciju napraviti valjda
ja neću sigurno nešto normalno , jadna moja swapica