RE: Prvi nekreativni RR Swap (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:13:06)

Superrrrrr stigla partnerka [sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif][sm=muca.gif][sm=love.gif][sm=smiley4.gif]

palachinken -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:13:23)

I moja [sm=smiley27.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.1.2015 13:13:38)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Hannica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:13:54)

IZVORNA PORUKA: henna ze

,,,

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

tinkivinki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:14:29)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Iman moze jedan prijedlog?

Bilo bi mnogo ljepse da ne znamo ko nama salje:)
Ti nam samo stavi kome mi saljemo. Ostalo nek bude iznenadjenje.

Ne moras usvojiti [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Angelika slala sam preporucenom postom. Sva tri rada su bila u Sa.

Npr onaj dva teza rada sa kitom cvijeca od vunice i suvenir bili su poteski i iazlo me nepunih 6 km po poklonu. Cijenu onako orjentaciono navodim :)
One koverte napuhane.

A kako da znamo adresu?Jedino da Iman svi posaljemo adresu u pp pa ona da proslijedi onom ko treba slati.a to je puno posla za Imman:-)

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:14:54)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Npr onaj dva teza rada sa kitom cvijeca od vunice i suvenir bili su poteski i iazlo me nepunih 6 km po poklonu. Cijenu onako orjentaciono navodim :)
One koverte napuhane.

E sad se našle sjetiti kad sam ja već parove odredila.

Hajd da to ostavimo za sljedeći swap.[sm=smiley36.gif]

Nema veze, super je ovo, drugi put cemo se iznenadjivati [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Svakako ce nam pokloni biti iznenadjenje [sm=smiley1.gif]

minja_ -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:16:03)

[sm=smiley4.gif]
Like, like, like:)))

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:16:08)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

One koverte napuhane.

A kako da znamo adresu?Jedino da Iman svi posaljemo adresu u pp pa ona da proslijedi onom ko treba slati.a to je puno posla za Imman:-)

Ma to je lako. Ali svakako sada vec znamo para svog, Inace da nismo znale kome saljemo, svaka salje adresu imam i ona nama proslijedjuje. No nema veze, idemo zene gotovo i super [sm=bravo.gif]

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:16:53)

Stigla i moja [sm=smiley1.gif]Ne poznajem je...,ali nema veze....jos bolje [sm=smiley1.gif]A bilo bi bolje da ne znamo bar od koga cemo mi dobiti poklon [sm=smiley1.gif]

EEDITH -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:18:00)

koliko još da čekam [sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:18:08)

Stiglaa...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:18:25)

[sm=love.gif][sm=ribica.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley16.gif][sm=zz_biggrin.png]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:18:33)

IZVORNA PORUKA: EEDITH

koliko još da čekam [sm=smiley36.gif]

Cekaj [sm=smiley14.gif]

palachinken -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:18:46)

.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.1.2015 13:19:35)

bebacha -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:21:11)

A eto, kao da će koja napisati....kud mi baš nju metnu sestro slatka [sm=smiley36.gif]

Drago mi je da ste sve sretne, neke zadeverane ali sjetite se da je ovo samo znak pažnje, ne kupujete zaručnički prsten.[sm=smiley36.gif]

ovo bi bas glupo bilo[sm=jezicek.gif]
al et malo se ja zadevera,al malo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

hatepsut -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:25:50)

Cekam [sm=bravo.gif]

R&T@ -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:27:53)

Kud mi nju metnu...[sm=jezicek.gif]

Sala, sala...

Volim ja nju, puno...
Odoh sada dumati

palachinken -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:30:32)

Moja je više kul od bilo koje vaše [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

minja_ -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:31:20)

Ovo je sa internet stranice BH Poste, tek toliko[sm=jezicek.gif]

Korisniku poštanskih usluga zabranjena je predaja poštanskih pošiljki koje sadrže sljedeće predmete ili tvari:

- koji po svojoj prirodi ili ambalaži mogu biti štetni za normalno odvijanje poštanskog saobraćaja/prometa time što predstavljaju opasnost (u pogledu zagađenja, oštećenja ili života) za zaposlenike pošte ili za poštanska transportna sredstva i poštansku opremu ili za ostale poštanske pošiljke;
- eksplozivne i lako zapaljive predmete ili predmete čiji je prijem povezan s opasnošću za druge pošiljke, poštanske objekte i opremu, te prijevozna sredstva ili za zdravlje i život ljudi (barut, benzin, petrolej, jake kiseline);
predmete čiji je promet zakonom zabranjen (opijum, morfijum, kokain i druge droge) ukoliko se ne razmjenjuju između zakonom ovlaštenih institucija (bolnice, tvornice lijekova i zdrastveni zavodi), odnosno u međunarodnom saobraćaju/prometu u medicinske i naučne svrhe, između zemalja koje ih pod tim uvjetima prihvaćaju;
- predmeti čiji je promet zabranjen u unutrašnjem saobraćaju/prometu (zabranjene publikacije), odnosno čiji je uvoz zabranjen po zakonodavstvu odredišne zemlje u međunarodnom saobraćaju/prometu;
- žive životinje u pismonosnim pošiljkama osim pčela, pijavica i svilenih buba, u međunarodnom saobraćaju/prometu dozvoljena je otprema živih životinja u poštanskim paketima samo za one zemlje koje odobravaju taj promet i u svom unutrašnjem saobraćaju/prometu;
- pošiljke nemoralnog sadržaja.

DakleM, i posta se ogradila[sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:31:20)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Onda cool i deveraj sada [sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:32:39)

Pih. i te poste, propade mi jedina ideja [sm=smiley36.gif]

bebacha -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:33:36)

IZVORNA PORUKA: minja_

Ovo je sa internet stranice BH Poste, tek toliko[sm=jezicek.gif]

Korisniku poštanskih usluga zabranjena je predaja poštanskih pošiljki koje sadrže sljedeće predmete ili tvari:

- koji po svojoj prirodi ili ambalaži mogu biti štetni za normalno odvijanje poštanskog saobraćaja/prometa time što predstavljaju opasnost (u pogledu zagađenja, oštećenja ili života) za zaposlenike pošte ili za poštanska transportna sredstva i poštansku opremu ili za ostale poštanske pošiljke;
- eksplozivne i lako zapaljive predmete ili predmete čiji je prijem povezan s opasnošću za druge pošiljke, poštanske objekte i opremu, te prijevozna sredstva ili za zdravlje i život ljudi (barut, benzin, petrolej, jake kiseline);
predmete čiji je promet zakonom zabranjen (opijum, morfijum, kokain i druge droge) ukoliko se ne razmjenjuju između zakonom ovlaštenih institucija (bolnice, tvornice lijekova i zdrastveni zavodi), odnosno u međunarodnom saobraćaju/prometu u medicinske i naučne svrhe, između zemalja koje ih pod tim uvjetima prihvaćaju;
- predmeti čiji je promet zabranjen u unutrašnjem saobraćaju/prometu (zabranjene publikacije), odnosno čiji je uvoz zabranjen po zakonodavstvu odredišne zemlje u međunarodnom saobraćaju/prometu;
- žive životinje u pismonosnim pošiljkama osim pčela, pijavica i svilenih buba, u međunarodnom saobraćaju/prometu dozvoljena je otprema živih životinja u poštanskim paketima samo za one zemlje koje odobravaju taj promet i u svom unutrašnjem saobraćaju/prometu;
- pošiljke nemoralnog sadržaja.

DakleM, i posta se ogradila[sm=jezicek.gif]

lijepi euroexpres[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.1.2015 13:34:40)

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (21.1.2015 13:34:56)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa dobro ne pretjeruj, nisam valjda napisala palac i palac vi ste swap par.[sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>