Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koko svi cekamo partnera svog, Iman zakazala nesto jutros
dok nas izanalizira dobro. i vidi koje sa kim željeo da bude par a ko ne, neke su se izjasnile da ne žele od mene poklon
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Meni je svejedno ko me dopadne promijenila sam misljenje, svaka bi dobila isto:))) osim Gali, sto diktira lokacija i fantasticne mogucnosti online kupovine:D samo mogu reci, zao mi je sto sebi ne mogu kupiti ono sto bih poslala Gali
jest meni drago sto znam para.. bar u necem sam u prednosti jos da skontam sta poslat
Nije fer Imaš više vremena da smisliš, kupiš, upakuješ, pošalješ...to je isto kada neko dobije test prije svih
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Meni je svejedno ko me dopadne promijenila sam misljenje, svaka bi dobila isto:))) osim Gali, sto diktira lokacija i fantasticne mogucnosti online kupovine:D samo mogu reci, zao mi je sto sebi ne mogu kupiti ono sto bih poslala Gali
I kod mene bi svi dobili isto, ništa ludo i otkačeno, nego nešto obično, što svi koriste, još samo da skontam Šta je to
I kod mene bi svi dobili isto, ništa ludo i otkačeno, nego nešto obično, što svi koriste, još samo da skontam Šta je to
I obicno treba biti, rekose. Nista kreativno uglavnom koliko skontah svi spominju gace, meni ne saljite imam pakovanje neotpakovanih
Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.
medic kako si ti slala ono kreativno čudo u čemu i jel se šalje preporučeno, upoznaj nas malo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......