veda -> RE: Migrena, glavobolja (5.5.2010 13:30:34)
|
Evo da se i ja pridruzim.Ja vec 15 godina patim od migrene.Meni je vjerojatno nasljedno,jer su svi sa oceve strane patili od migrene.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Jutros mi je popustilo,od 1.maja sam je imala,pa nisam mogla nigdje ni otici.Neznam ni sama koliko cesto me boli,par puta mjesecno,po par dana.Nema odredjeni razlog zasto me boli,krene samo tako-iznenada. Malo lijeva strana,malo desna,i tako u krug.Niti zelim tada koga da vidim,niti cujem.Samo da sam sama,da lezim u zamracenoj sobi.Sada me bolila jer trebam dobit menstr. a tada me najvise boli.Inace,ja koristim brufen od 400mg,i nomigran.Ranije su se zvale avamigran-Bosna lijek. Popijem 1,i nakon pola sata drugu.One mi zaista pomazu,ali su jaako teske i jake,a kako imam slab zeludac kasnije se osjecam kao da sam kamenje pojela.Zato nomigran popijem samo onda kada moram obaviti nesto vazno,kada nemogu ostati kod kuce i lezati. A od jutros sam popila 2 brufena,i nesmijem vise,a i popusta me.Drage moje,one koje nemaju problema sa migrenom nemogu nas ni shvatiti. Pozdrav od mene i svima koje trenutno patite od nje zelim vam da vam sto prije bude lakse,jer znam kako je.
|
|
|
|